Ελλαδα

«Επιτέλους το παιδί μας νιώθει ασφαλές»: Η οικογένεια του ανήλικου για την προφυλάκιση του λυράρη

Αναμένεται η ταυτοποίηση δύο ακόμη ατόμων

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο 66χρονος λυράρης που κατηγορείται για τον βιασμό και την υπόθεση μαστροπείας με θύμα ανήλικο αγόρι στην Κρήτη
© zarpanews.gr

Μαστροπεία στην Κρήτη: Το σχόλιο της οικογένειας του ανήλικου για την προφυλάκιση του 66χρονου λυράρη

Το πρώτο σχόλιο για την προφυλάκιση του 66χρονου λυράρη κάνει η οικογένεια του 15χρονου που έπεσε θύμα βιασμού και μαστροπείας στην Κρήτη

«Επιτέλους το παιδί μας νιώθει ασφαλές, τώρα, που ο κατηγορούμενος είναι στη φυλακή. Ελπίζουμε καμία οικογένεια να μη ζήσει αυτόν τον πόνο για όσα εφιαλτικά έζησε το παιδί μας. Και κάνουμε έκκληση σε οποιονδήποτε γνωρίζει κάτι για τη δράση του κατηγορουμένου, να το καταγγείλει στις αρχές», ανέφερε η οικογένεια του ανήλικου στην πρώτη της δήλωση μετά την προφυλάκιση του 66χρονου λυράρη.

Σε δηλώσεις της στο Mega, η δικηγόρος της οικογένειας του ανήλικου παιδιού, Ευθυμία Σωμαρά, τόνισε ότι πρόκειται για ειδεχθές έγκλημα και όλο το υλικό της υπόθεσης έχει αποσταλεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ και αναμένεται η ταυτοποίηση και άλλων δύο ατόμων. «Οι λεπτομέρειες που έχουν δοθεί από το παιδί στην κατάθεση είναι πάρα πολλές. Όλο το ηλεκτρονικό υλικό έχει αποσταλεί στα εργαστήρια και θα μπορέσει να ταυτοποιήσει άλλα δύο άτομα όπως έχει καταθέσει ήδη ο ανήλικος. Έχει ταυτοποιηθεί ένας γιατρός που δεν έχει προβεί σε σεξουαλικές πράξεις και το επιβεβαιώνει και ο ανήλικος. Ο ανήλικος χρειάζεται δουλειά για να επουλωθούν τα τραύματα αλλά νιώθει ασφάλεια που βρίσκεται στη φυλακή ο κατηγορούμενος και θέλει να βρουν όλα τα παιδιά τα θάρρος να μιλήσεις».

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-crl84rnbacyh)

Τι λέει οικογενειακή φίλη του λυράρη για τη συμπεριφορά του 66χρονου

Οικογενειακή φίλη του 66χρονου λυράρη μίλησε στο Mega για τη συμπεριφορά του. «Εγώ κατηγορώ τους συγγενείς που δεν μιλάνε και λέω ότι δεν μιλάνε και λέω ότι δεν πιστεύω ότι δεν είδαν κάτι. “δεν είδαμε κάτι, δεν το βάζει το μυαλό μας”. Πραγματικά δεν ξέρω τι ανθρωπόμορφο τέρας είναι ένας άνθρωπος που δείχνει ότι είναι καλός», τόνισε η οικογενειακή φίλη. 

Δημοσιογράφος: Πώς ήταν ως άνθρωπος;

Οικογενειακή φίλη: «Ήσυχος. Δεν πηγαίνει το μυαλό κάποιου σε κάτι τέτοιο κανενός μας. έχουμε πάθει όλοι σοκ όντως πραγματικό σοκ. Σαν καλλιτέχνης δεν είναι και ο σούπερ καλλιτέχνης. Έπαιζε εκεί τώρα μία λύρα.

Δημοσιογράφος: Στο χωριό τι συζητούν;

Οικογενειακή φίλη: «Δεν το συζητάμε. Αυτό που λέμε όλοι, ότι δε το πιστεύουμε. Όχι ότι δεν το πιστεύουμε, γιατί για να τον έχουν μέσα κάτι έχει γίνει. Αλλά δεν μπορούμε να το φανταστούμε ότι υπάρχει κάτι τέτοιο», είπε χαρακτηριστικά η οικογενειακή φίλη του 66χρονου.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-crl7qpgfgf5l)

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ