Ελλαδα

Προφυλακίστηκε ο 44χρονος προπονητής Ταε Κβον Ντο από την Ηλιούπολη

Αναμένεται να δημοσιοποιηθούν τα στοιχεία του

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ηλιούπολη: Προφυλακιστέος ο 44χρονος προπονητής Ταε Κβον Ντο
© EUROKINISSI

Ηλιούπολη: Προφυλακιστέος ο 44χρονος προπονητής Ταε Κβον Ντο μετά την απολογία του για ασέλγεια σε ανήλικες

Προφυλακιστέος κρίθηκε μετά την απολογία ο 44χρονος προπονητής Ταε Κβον Ντο στην Ηλιούπολη.

Με την ολοκλήρωση της απολογίας και την απόφαση για την προφυλάκιση του προπονητή αναμένεται να δοθεί τις επόμενες ώρες το «πράσινο φως» για τη δημοσίευση των στοιχείων του, προκειμένου να εξεταστεί αν υπήρχαν και άλλα ανήλικα θύματα.

Ο 44χρονος προπονητής απολογήθηκε για τα αδικήματα του βιασμού κατά συρροή, της κατάχρησης ανηλίκων σε ασέλγεια, της παραβίασης προσωπικών δεδομένων και της προμήθειας και κατοχής ναρκωτικών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 44χρονος αρνήθηκε τις κατηγορίες που του αποδίδονται ενώ φέρεται να συνομολόγησε κάποιες πράξεις, τοποθετώντας τις σε άλλο πλαίσιο.

Ο προπονητής κατηγορείται για το βιασμό πέντε ανήλικων αθλητριών του, με τις Αρχές να εκτιμούν ότι προέβαινε στις ανάλογες πράξεις από το 2009 μέχρι και το 2020 ενώ εκφράζονται φόβοι ότι ο αριθμός των θυμάτων ενδέχεται να αυξηθεί.

Υπενθυμίζεται ότι τον Μάιο του 2020 είχε συλληφθεί και για ενδοοικογενειακή βία, καθώς με δύο μαχαίρια μπήκε στο σπίτι της πρώην συζύγου του στην Ηλιούπολη, την οποία και απείλησε προτού αρχίσει να σπάει ό,τι βλέπει μπροστά του. Μάλιστα, δεν είχε διστάσει να την απειλήσει και με καραμπίνα. Στη συνέχεια ο 44χρονος ανέβηκε στην ταράτσα του κτιρίου, όπου και απειλούσε να αυτοκτονήσει γεγονός που αποτράπηκε από την παρέμβαση της ΕΛ.ΑΣ. η οποία και τον συνέλαβε μετά από λίγο.

Μετά και το περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας, όπου και εισέβαλε στο σπίτι της πρώην συζύγου του -πιθανότατα- υπό την επήρεια αλκοόλ, ο 44χρονος νοσηλεύτηκε στο Ψυχιατρικό Ίδρυμα «Δαφνί» με τη γνωμάτευση των γιατρών να αναφέρει ότι δεν έχρηζε αναγκαστικής νοσηλείας. Μετά και τη σύντομη παραμονή στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο μεταφέρθηκε στον Εισαγγελέα και παραπέμφθηκε ώστε να δικαστεί στο αυτόφωρο.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ