- CITY GUIDE
- PODCAST
-
15°
Πυροβολισμός στο Λαγονήσι: Ελεύθεροι οι τέσσερις προσαχθέντες - Κανένα στοιχείο εναντίον τους
Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της αστυνομίας για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη που το βράδυ της Παρασκευής πυροβόλησε, για λόγους που προς το παρόν δεν έχουν διευκρινιστεί, έναν 16χρονο στη μέση του δρόμου στο Λαγονήσι.
Και οι τέσσερις προσαχθέντες στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Νοτιοανατολικής Αττικής αφέθηκαν ελεύθεροι καθώς δεν προέκυψε κανένα στοιχείο εναντίον τους. Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας επιχειρούν να αξιοποιήσουν τυχόν βίντεο από κάμερες ασφαλείας που έχει καταγράψει το δρομολόγιο του «πιστολέρο» που τραυμάτισε στον μηρό τον 16χρονο. Αυτό καθώς τα μέχρι στιγμής στοιχεία που έχουν, τόσο από τα δύο παιδιά όσο και από τους γονείς τους, δεν έχουν εισφέρει στην έρευνα.
Σύμφωνα με πληροφορίες κατά την προανακριτική διαδικασία κατέθεσαν ότι δεν πηγαίνει κάπου το μυαλό τους για το ποιος μπορεί να βρίσκεται πίσω από το μαρτύριο περιστατικό.
Όσον αφορά τον 16χρονο, παραμένει νοσηλευόμενος στο Ασκληπιείο της Βούλας χωρίς κίνδυνο για τη ζωή του.
Σημειώνεται ότι το τραύμα στον δεξιό μηρό είναι διαμπερές από βολίδα των 9mm, με την ΕΛ.ΑΣ. να εντοπίζει στο σημείο έναν κάλυκα που εξετάζεται στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ο άνθρωπος που γλίτωσε από το ναυάγιο του «Ηράκλειον» και σκοτώθηκε κατά τη συντριβή του αεροσκάφους
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Ο καιρός των επόμενων ημερών
Ο χάρτης που δείχνει τους κεντρικούς οδικούς άξονες που αντιμετωπίζουν προβλήματα
Άρπαξαν ένα ζευγάρι παπούτσια
Πώς ονομαζόταν το πρώτο ελληνικής κατασκευής τρόλεϊ;
Τι πρέπει να γνωρίζουν οι δικαιούχοι
Μικρή πτώση θερμοκρασίας - Αναλυτική πρόγνωση από το meteo και την ΕΜΥ
Πρόκειται για πολύ δύσκολη μεταφορά διότι απαιτείται ειδικός εξοπλισμός
Η αστυνομία προχώρησε σε μία προσαγωγή υπόπτου
Όπως εξηγεί, ένιωσε την ανάγκη να μιλήσει ανοιχτά
Το συγκεκριμένο τμήμα είχε διακοπεί από τις 11 το πρωί
Ξεκίνησε έρευνα για τις συνθήκες του συμβάντος
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.