Ελλαδα

Προφυλακιστέος ο πατέρας για τον βιασμό της 16χρονης κόρης του στα Γρεβενά

Αρνείται κάθε κατηγορία

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κακοποίηση
© Pixabay

Γρεβενά: Προφυλάκιση για τον πατέρα που βίαζε την ανήλικη κόρη του και άρνηση κατηγοριών - Το αίτημα του συνηγόρου του

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο πατέρας που κατηγορείται ότι βίαζε την ανήλικη κόρη του στα Γρεβενά. Ο κατηγορούμενος βρέθηκα σήμερα (24.3) ενώπιον της ανακρίτριας και αρνήθηκε τις κατηγορίες που του αποδίδονται περί ασέλγειας σε βάρος της 16χρονης. 

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο πατέρας παρουσιάστηκε στην ανακρίτρια με τις κατηγορίες του βιασμού, της γενετήσιας πράξης με ανήλικο παιδί και της σωματικής βλάβης αδύναμων ατόμων. Από την πλευρά του δικηγόρου του ζητήθηκε να γίνει πραγματογνωμοσύνη με ειδικούς παιδοψυχολόγους για να καταθέσει το δεκαεξάχρονο κορίτσι.

Πώς αποκαλύφθηκε ο εφιάλτης που ζούσε η ανήλικη από τα Γρεβενά

Η 17χρονη, μαθήτρια σήμερα της τρίτης Λυκείου, με τη συμπεριφορά της προξένησε το ενδιαφέρον της κοινωνικής λειτουργού και ψυχολόγου του σχολείου όπου μετά από συζητήσεις τους εκμυστηρεύτηκε τα περιστατικά της σεξουαλικής βίας από τον πατέρα της που ξεκίνησαν το 2018.  Ο 41χρονος, που έχει άλλα δύο παιδιά στην ηλικία των 18 και 5 ετών, συνελήφθη μετά από ένταλμα που εξέδωσε ο Εισαγγελέας Γρεβενών με τις κατηγορίες «του βιασμού της γενετήσιας πράξης σε ανήλικο, και σωματικές βλάβες σε αδύναμο άτομο».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ