- CITY GUIDE
- PODCAST
-
10°
Πρόστιμο 120.000 ευρώ στην 75χρονη που πέταξε στα σκουπίδια τέσσερα νεογέννητα γατάκια
Η ίδια αρνείται την κατηγορία
Βόλος: Πρόστιμο 120.000 ευρώ στην 75χρονη που πέταξε στα σκουπίδια τέσσερα νεογέννητα γατάκια
Ελεύθερη με όρο την εμφάνισή της μια φορά τον μήνα στο Αστυνομικό Τμήμα Βόλου, αφέθηκε μετά την απολογία της στον ανακριτή, η 75χρονη γυναίκα, η οποία το βράδυ της περασμένης Δευτέρας (20/3) πέταξε σε κάδο απορριμμάτων, κοντά στο σπίτι της, τέσσερα νεογέννητα γατάκια, μέσα σε νάιλον σακούλα, στον Βόλο.
Η γυναίκα κρίθηκε ένοχη για κακοποίηση ζώων με τη μορφή του βασανισμού και με απόφαση ανακριτή και εισαγγελέως υπηρεσίας αφέθηκε ελεύθερη με όρο, ενώ της επιβλήθηκε χρηματική ποινή 1.500 ευρώ.
Σύμφωνα με το magnesianews, η κατηγορούμενη αρνήθηκε την κατηγορία, υποστηρίζοντας ότι πήγε να πετάξει τα σκουπίδια και δεν ήταν αυτή που πέταξε τα γατάκια στον κάδο.
Ωστόσο, ο γείτονας που έκανε την καταγγελία στην Αστυνομία, υποστηρίζει ότι η γυναίκα πέταξε την σακούλα με τα ζωντανά νεογέννητα στον κάδο σκουπιδιών.
Πρόστιμο 30.000 ευρώ για κάθε γατάκι
Εκτός από την ποινική διαδικασία, στην 75χρονη επιβλήθηκε και διοικητικό πρόστιμο 120.000 ευρώ (30.000 ευρώ για κάθε ζώο), όπως προβλέπει ο νόμος, από την Αστυνομία.
Το περιστατικό γνωστοποίησε η Φιλοζωική Ομάδα Βόλου, το βράδυ της Δευτέρα, το πρωί της Τρίτης ενημερώθηκε η Αστυνομία και η ηλικιωμένη γυναίκα συνελήφθη, ενώ οι αστυνομικοί μετέφεραν στο ΑΤ Βόλου τα γατάκια, μέχρι να τα παραλάβει εθελοντής της φιλοζωικής.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πρόκειται για πολύ δύσκολη μεταφορά διότι απαιτείται ειδικός εξοπλισμός
Η αστυνομία προχώρησε σε μία προσαγωγή υπόπτου
Όπως εξηγεί, ένιωσε την ανάγκη να μιλήσει ανοιχτά
Το συγκεκριμένο τμήμα είχε διακοπεί από τις 11 το πρωί
Ξεκίνησε έρευνα για τις συνθήκες του συμβάντος
Νέος νόμος φέρνει ψηφιακό σύστημα καταγραφής παραβάσεων - Στόχος η πρόληψη τροχαίων
Αναλυτικά οι διακοπές κυκλοφορίας σε βασικές οδούς της πρωτεύουσας την Κυριακή το πρωί
Η πρόγνωση για την Κυριακή 7 Δεκεμβρίου από το meteo και την ΕΜΥ
Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης διασώθηκαν δύο άνθρωποι
Έχουν γίνει ήδη δεκάδες προσαγωγές
Οι σταθμοί του μετρό «Σύνταγμα» και «Πανεπιστήμιο» έχουν κλείσει από τις 17:00
Αυτό προκύπτει από την ετήσια έρευνα του περιοδικού International Living
Τι ακολουθεί μετά τον Byron
Λόγω των πλημμυρικών φαινομένων
Παράλληλα, στη Βοιωτία, ο κόμβος της Θήβας παραμένει κλειστός από χθες
Οι επιστήμονες προβλέπουν βροχοπτώσεις έως το απόγευμα - Σε επιφυλακή η Πολιτική Προστασία
Δείτε τον χάρτη του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών με τις υψηλότερες καταγραφές στη χώρα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.