- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Η Ίος στην κορυφή των ιδανικών νησιών για πρώτη γνωριμία με την Ελλάδα
Σύμφωνα με το Thetravel.com
Ίος: Το κατάλληλο νησί για πρώτη γνωριμία με την Ελλάδα - Η λίστα του Thetravel.com με τους κορυφαίους προορισμούς
H Ίος βρίσκεται στην κορυφή της λίστας του thetravel.com με τα δεκατέσσερα καλύτερα ελληνικά νησιά που προσφέρονται για όσους επιλέξουν για πρώτη φορά την Ελλάδα για τις διακοπές τους.
Η Αμερικανική ταξιδιωτική ιστοσελίδα προτρέπει τους εκατομμύρια αναγνώστες της να επισκεφτούν νησιά που διαθέτουν μοναδικά στοιχεία ως προς τις παραλίες, τις δραστηριότητες, τη νυχτερινή ζωή και την τοπική κουζίνα στο πλαίσιο της πρώτης τους επαφής με την Ελλάδα.
Σύμφωνα με την έρευνα του μέσου, η Ίος αποτελεί ιδανικό προορισμό για να απολαύσει κάνεις αμμώδεις ονειρικές παραλίες και αξέχαστες στιγμές διασκέδασης, να βιώσει εμπειρίες όπως περιήγηση στα γραφικά σοκάκια και εξερεύνηση σε μονοπάτια, να θαυμάσει μοναδικά ηλιοβασιλέματα και να ζήσει καλοκαίρι μετά τον Αύγουστο.
Στις επόμενες θέσεις του καταλόγου βρίσκονται η Ζάκυνθος, η Πάρος, η Κρήτη, η Κεφαλονιά, η Μήλος, η Κέρκυρα, η Μύκονος, η Νάξος, η Σαντορίνη, η Σύρος, η Ιθάκη, η Ύδρα και οι Σπέτσες και η Ρόδος.
«Με το βλέμμα στραμμένο σε νέες αγορές όπως η Αμερικανική, προωθούμε την Ίο ως έναν συνδυασμό φυσικού κάλλους, διασκέδασης, ιστορίας, γαστρονομίας και αναζωογόνησης. Είναι σημαντικό πως η επισκεψιμότητα τον περσινό Σεπτέμβριο ενισχύθηκε κατά 13,5% σε σχέση με το 2019», πρόσθεσε ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ιητών, Πλούτωνας Κοριτσιάδης. Μάλιστα, στη διεθνή έκθεση τουρισμού ITB 2023 στο Βερολίνο πραγματοποιήθηκαν συναντήσεις για τον Δήμο από ειδικούς συνεργάτες, όπου επιβεβαιώθηκε το ενδιαφέρον για τον προορισμό από επηρεαστές μέσων κοινωνικής δικτύωσης και δημοσιογράφους που δραστηριοποιούνται σε σειρά αγορών όπως Γερμανία, Ολλανδία, Γαλλία και ΗΠΑ.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Κατασχέθηκαν οχήματα, πλαστές πινακίδες και χαρτονομίσματα
Μηδενική ανοχή από την Πυροσβεστική - Ήδη έχουν επιβληθεί 365 πρόστιμα και έγιναν 60 συλλήψεις
Ένα από τα πιο δημοφιλή αστρονομικά φαινόμενα για το ευρύ κοινό
H συγκινητική ανάρτηση της μητέρας της
Η ημέρα δεν συγκαταλέγεται στις υποχρεωτικές αργίες
Λιποθυμικό επεισόδιο κατά τη διάρκεια της Θείας Λειτουργίας στην Αρετσού - Μεταφέρθηκε στο 424
Προσωρινά κρατούμενος ένας από τους 22 κατηγορούμενους - Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους οι υπόλοιποι
Γενικά αίθριο σκηνικό - Πού αναμένονται μεμονωμένες καταιγίδες
Από την πυρκαγιά κάηκαν περίπου 20 στρέμματα αγροτικής γης
Οι ενστάσεις που έγιναν δεκτές αντιστοιχούν μόλις στο 2,11% του συνόλου
Η νέα ρύθμιση τροποποιεί την κοινή υπουργική απόφαση του 2021
Την είδηση έκανε γνωστή ο ξάδελφός του, Αιμίλιος Βουγιουκλάκης
Συναγερμός για phishing
Λίγες μέρες μετά το σοβαρότατο τροχαίο που είχε
Δεδομένου ότι οι αρμόδιες υπηρεσίες δέχονται μεγάλο αριθμό ερωτημάτων
Στο επίκεντρο το «κυνήγι των ονείρων» των νέων σε έναν μεταβαλλόμενο κόσμο
Πρεμιέρα με ένα κείμενο για το μπάσκετ ως φιλοσοφία ζωής και ένα ποίημα της Μ. Σκουρολιάκου
Με γεμάτα πλοία, πληρότητες 100% στα ΚΤΕΛ και αυξημένη κίνηση στα αεροδρόμια συνεχίζεται η φυγή για το τριήμερο
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.