Καρδίτσα - Τροχαίο δυστύχημα: Νεκρή 20χρονη συνοδηγός αυτοκινήτου - Τραυματίας ο 25χρονος οδηγός
Θανατηφόρο τροχαίο καταγράφηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης (9.3) στην περιοχή Βλοχού Καρδίτσας. Μία 20χρονη κοπέλα έχασε τη ζωή της, ενώ ένας 25χρονος τραυματίστηκε.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες του KarditsaLive.Net, αυτοκίνητο που οδηγούσε 25χρονος άνδρας με συνοδηγό μια 20χρονη περίπου στις 03.00 το πρωί εξετράπη από την πορεία του για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία και στη συνέχεια ανετράπη. Όπως αναφέρει η τοπική ιστοσελίδα, αποτέλεσμα ήταν τα δύο άτομα να βρεθούν εκτός οχήματος με την 20χρονη να καταπλακώνεται από το όχημα και να απεγκλωβίζεται από τους πυροσβέστες της Π.Υ. Παλαμά χωρίς τις αισθήσεις της.
Ο 25χρονος μεταφέρθηκε ελαφρά τραυματισμένος στο Γ.Ν. Καρδίτσας για τις πρώτες βοήθειες. Τα αίτια του θανατηφόρου τροχαίου διερευνά η Τροχαία Καρδίτσας.
Χωρίς τις ασισθήσεις της #απεγκλωβίστηκε η συνοδηγός ΕΙΧ οχήματος, συνεπεία εκτροπής του οχήματός, στη Δ.Κ. Βλοχού του δήμου Παλαμά #Καρδίτσα.
— Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) March 9, 2023
🚒Επιχείρησαν 3 #πυροσβέστες με 1 όχημα.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Σε τροχιά κλιμάκωσης οι κινητοποιήσεις
Συγκλονιστικές μαρτυρίες μητέρας και αδερφής για τη δολοφονία του 17χρονου στις Σέρρες
Με αφορμή το αν τα χιόνια θα φτάσουν σε χαμηλότερα υψόμετρα
Η οδηγία του υπουργείου Παιδείας
Δεν πρέπει να χρησιμοποιείται σε νεογνά ηλικίας κάτω των 4 εβδομάδων
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Χιόνια και στην Αττική έφερε το έντονο κύμα ψύχους που πλήττει τη χώρα
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι πρέπει να προσέξουν οι καταναλωτές
Πού χιονίζει από το βράδυ της Κυριακής
Νοσηλεύτηκε φέροντας πολλαπλές κακώσεις
Τα αιτήματα του ΣΑΤΑ
Πού εντοπίζονται καθυστερήσεις στους κεντρικούς οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.