Ελλαδα

Η φωτογραφία - ντοκουμέντο μέσα από το βαγόνι λίγο πριν την τραγωδία στα Τέμπη

Οι περισσότεροι επιβάτες ήταν νεαρής ηλικίας

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Λίγο πριν τη σύγκρουση τρένων στα Τέμπη επιβάτες βρίσκονται ανυποψίαστοι στο 3ο βαγόνι της αμαξοστοιχίας
Λίγο πριν τη σύγκρουση τρένων στα Τέμπη επιβάτες βρίσκονται ανυποψίαστοι στο 3ο βαγόνι της αμαξοστοιχίας | Πηγή ΦΩΤΟ: Mega

Τέμπη - Σύγκρουση τρένων - Η φωτογραφία από το 3ο βαγόνι της αμαξοστοιχίας λίγο πριν από την τραγωδία στη Λάρισα

Στα Τέμπη η μοιραία σύγκρουση τρένων είχε ως αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους 57 άνθρωποι, την ώρα που ο τελικός αριθμός των θυμάτων της σιδηροδρομικής τραγωδίας δεν αποκλείεται να ανέβει και άλλο τα επόμενα 24ωρα.

Το Mega έδωσε στη δημοσιότητα μια φωτογραφία - ντοκουμέντο από το 3ο βαγόνι της αμαξοστοιχίας Intercity λίγο πριν τη φονική σύγκρουση.

Τη φωτογραφία μέσα από το βαγόνι τράβηξε επιβάτης. Ο 25χρονος κατέβηκε στη Λάρισα –μία στάση πριν την τραγωδία στα Τέμπη.

Όπως φαίνεται και στη φωτογραφία - ντοκουμέντο το βαγόνι Νο3 είναι γεμάτο επιβάτες.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cqwgi7v7jtdl)

Εντολή Ντογιάκου να βρεθούν οι υπεύθυνοι της τραγωδίας στα Τέμπη

Νωρίτερα, με νέα παραγγελία του ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ισίδωρος Ντογιάκος ζητάει τον εντοπισμό των υπευθύνων για τη σιδηροδρομική τραγωδία στα Τέμπη, «όποιοι κι αν είναι, όπου κι αν ανήκουν, απ' όπου και αν προέρχονται».

Αναλυτικότερα, ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, με νέα παραγγελία του προς τον επικεφαλής της Εισαγγελίας Εφετών Λάρισας, ζητάει τη σε βάθος διερεύνηση προς κάθε κατεύθυνση και την άμεση συγκέντρωση όλων των αποδείξεων για τη φονική σύγκρουση τρένων στη Λάρισα.

«Είναι η ώρα της Δικαιοσύνης», προκειμένου να εντοπιστούν οι υπαίτιοι, «όποιοι κι αν είναι, όπου κι αν ανήκουν, από όπου και αν προέρχονται, ό,τι κι αν εκπροσωπούν» αναφέρει μεταξύ άλλων.

Και προσθέτει: «Δεν πρέπει, να παγιδευτεί η δικανική κρίση σε ποινικές ευθύνες συγκεκριμένων ατόμων και μόνο. Αντίθετα, επιβάλλεται η πλήρης διερεύνηση της υπόθεσης από κάθε πλευρά και η απόδοση ευθυνών προς πάσα κατεύθυνση, σύμφωνα με τις ουσιαστικές ποινικές διατάξεις, την ισχύουσα δικονομική τάξη».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ