Ελλαδα

Φοιτητής ο μοναδικός επιζών από το πρώτο βαγόνι

Χαροπαλεύει στην Εντατική - Τι λένε οι γιατροί

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Πυροσβέστης στα Τέμπη με φόντο τα συντρίμμια μετά τη σύγκρουση τρένων
Πυροσβέστης στα Τέμπη με φόντο τα συντρίμμια μετά τη σύγκρουση τρένων © EUROKINISSI/ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ/ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ

Σύγκρουση τρένων - Τέμπη - Φοιτητής από τον Βόλο ο μοναδικός επιβάτης που βγήκε ζωντανός από το πρώτο βαγόνι

Η σύγκρουση τρένων στα Τέμπη ήταν τόσο σφοδρή που τα δύο πρώτα βαγόνια μετατράπηκαν σε μια άμορφη μάζα σιδερικών.

Όπως έγινε γνωστό, ένας φοιτητής είναι ο μοναδικός επιβάτης που βγήκε ζωντανός από το πρώτο βαγόνι. Έχει υποβληθεί σε δύο χειρουργεία στο κεφάλι και οι γιατροί συνεχίζουν τη μάχη για να τον κρατήσουν στη ζωή.

Οι φοιτητής από τον Βόλο νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας. Πληροφορίες αναφέρουν ότι μετά τη σύγκρουση τρένων στα Τέμπη «εκτοξεύτηκε» στα χωράφια, όπου οι διασώστες τον εντόπισαν χωρίς τις αισθήσεις του.

«Είναι ο μόνος επιζών από το πρώτο βαγόνι» ανέφεραν οι γιατροί. Ο 20χρονος φοιτητής από τον Βόλο που βγήκε ζωντανός από τη σύγκρουση τρένων στα Τέμπη, ταξίδευε για Θεσσαλονίκη, όπου σπουδάζει.

Στους 44 οι νεκροί από την τραγωδία στα Τέμπη με τη σύγκρουση τρένων

Σύμφωνα με τον νεότερο απολογισμό, τα θύματα της σιδηροδρομικής τραγωδίας στα Τέμπη έχουν φθάσει τα 44. Διασώστες δεν σταματούν να βρίσκουν ανθρώπινα μέλη στο σημείο του σιδηροδρομικού δυστυχήματος.

Όπως έγινε γνωστό, εντός της ημέρας ξεκινά ο τεμαχισμός του τρίτου βαγονιού, καθώς συνεχίζονται οι έρευνες για αγνοούμενους επιβάτες.

Σημειώνεται ότι σε ισχύ έχει τεθεί τριήμερο εθνικό πένθος, με τις σημαίες να κυματίζουν μεσίστιες στα δημόσια κτίρια και στην Ακρόπολη.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ