Ελλαδα

Ανατριχιαστικά βίντεο λίγο μετά τη μετωπική σύγκρουση τρένων στα Τέμπη

Βαγόνια τυλιγμένα στις φλόγες και επιβάτες που προσπαθούν να απομακρυνθούν με κάθε τρόπο

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ανατριχιαστικά βίντεο λίγο μετά τη μετωπική σύγκρουση τρένων στα Τέμπη

Σύγκρουση τρένων στα Τέμπη: Ανατριχιαστικά βίντεο λίγο μετά τη μετωπική - Βαγόνια τυλιγμένα στις φλόγες και επιβάτες που προσπαθούν να απομακρυνθούν με κάθε τρόπο.

Το φως της δημοσιότητας έχουν δει τα πρώτα βίντεο από τη μετωπική σύγκρουση της εμπορικής αμαξοστοιχίας με το τρένο Inter City 62 που μετέφερε σχεδόν 350 επιβάτες στην Κοιλάδα των Τεμπών.

Τα πλάνα είναι τραβηγμένα λίγα λεπτά μετά το συμβάν, με τους επιβάτες να βγαίνουν από τις αμαξοστοιχίες χωρίς να έχουν συνειδητοποιήσει τι έχει συμβεί ενώ βρίσκονται ανάμεσα σε συντρίμμια, γυαλιά και λαμαρίνες που όλα έχουν γίνει μία άμορφη μάζα.

Τα δύο πρώτα βαγόνια των δύο τρένων έχουν τυλιχθεί στις φλόγες ενώ ακούγονται κάποιες πιο ψύχραιμες φωνές να καλούν τους επιβάτες να απομακρυνθούν λέγοντας «όλοι έξω, έχει φωτιά!».

Δείτε τα βίντεο που παραχώρησε στην Athens Voice ο Θανάσης Τάσιος που βρέθηκε στο σημείο

Τα βαγόνια φλέγονταν επί σχεδόν δύο ώρες ενώ σύμφωνα με αξιωματικούς της Πυροσβεστικής, είχαν αναπτυχθεί θερμοκρασίες που ξεπερνούσαν τους 1200 βαθμούς Κελσίου.

«Βγείτε όλοι!», φωνάζει ένας από τους επιβάτες, με τους περισσότερους να προσπαθούν να απομακρυνθούν από τα βαγόνια διαφεύγοντας από τρύπες ή παράθυρα.

Σύγκρουση τρένων: «Βγείτε όλοι!»

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ