Ελλαδα

Πάρτι μασκέ για την κόρη της Εύας Καϊλή στη φυλακή (βίντεο)

Οι ψυχολόγοι είχαν ετοιμάσει εκδήλωση για τα παιδιά των κρατουμένων

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Εύα Καϊλή - Φραντσέσκο Τζόρτζι
© EUROKINISSI

Εύα Καϊλή - Qatargate: Την επισκέφθηκε η κόρη της στη φυλακή - Πάρτι μασκέ για τα γενέθλιά της 

Την κόρη της είδε σήμερα Εύα Καϊλή στις φυλακές του Χάρεν, όπου οι ψυχολόγοι είχαν ετοιμάσει μασκέ πάρτι για τα παιδιά των κρατουμένων.

Σύμφωνα με το Star, η κόρη της Ελληνίδας ευρωβουλευτού έφτασε στις φυλακές με τον παππού της και μάλιστα είχε ντυθεί μονόκερος, καθώς στις φυλακές οι ψυχολόγοι είχαν ετοιμάσει ένα δίωρο πάρτι μασκέ για τα παιδιά των κρατουμένων.

Μάλιστα, για την κόρη της Εύας Καϊλή οργανώθηκε και μια ειδική γιορτή, αφού την Παρασκευή κλείνει τα δύο της χρόνια.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cqpaa2znkqyx)

Σημειώνεται ότι η Εύα Καϊλή κρίθηκε ξανά προφυλακιστέα για άλλους δύο μήνες, με συνέπεια να μπορεί να δει το παιδί της μόνο δύο φορές τον μήνα, για δύο με τρεις ώρες, όπως προβλέπεται από τον κανονισμό.

Υπενθυμίζεται ότι μετά τη νέα παράτηση της προφυλάκισής της, κατέθεσε νέα έφεση, η οποία αναμένεται να εξεταστεί εντός 15 ημερών εκτός απροόπτου. Ο λόγος που οι συνήγοροι υπεράσπισής της αποφάσισαν να κινηθούν διαφορετικά αυτή τη φορά είναι διότι εάν δεν αποφάσιζαν να εφεσιβάλουν την απόφαση θα έπρεπε να περιμενουν δύο μήνες και όχι έναν μέχρι την επόμενη φορά που η πελάτισσά τους θα βρισκόταν ξανά ενώπιον του προδικαστικού τμήματος.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της βελγικής εφημερίδας «Le Soir», ο δικηγόρος της πρώην αντιπροέδρου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Σβεν Μαρί, άσκησε την έφεση που είχε προαναγγείλει ήδη από την Πέμπτη και επιμένει, μάλιστα, η πελάτισσά του να εξεταστεί κατ' αντιπαράσταση με τον Πιερ Αντόνιο Πάντσερι, τον πρώην ευρωβουλευτή ο οποίος βρίσκεται στο επίκεντρο της έρευνας για διαφθορά στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ