Ελλαδα

Ηλικιωμένη ζήτησε από δικαστήριο στο Ηράκλειο να φυλακιστεί ο γιος της

Σε απόγνωση μετά την επίθεση που δέχθηκε

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Αίθουσα δικαστηρίου
© Nick Paleologos / SOOC

Ηράκλειο: Το αίτημα μητέρας για τη φυλάκιση του γιου της και η επίθεση με απειλές κατά της ζωής της

Να φυλακιστεί ο τοξικοεξαρτημένος γιος της πριν να είναι πολύ αργά για τη ζωή της ζήτησε μία ηλικιωμένη γυναίκα από το δικαστήριο του Ηρακλείου, όπου εξεταζόταν η νέα επίθεση που είχε δεχθεί.

Σύμφωνα με το cretalive, ο γιος της ηλικιωμένης αντιμετωπίζει προβλήματα με εξαρτήσεις και έχει ξεσπάσει αρκετές φορές σε βάρος της. Όπως κατέθεσε η γυναίκα μετά την αποφυλάκισή του επέστρεψε στο σπίτι και έσπασε τα πάντα. Μάλιστα, δεν δίστασε να ανοίξει μία φιάλη υγραερίου. «Αν εκείνη τη στιγμή άναβε ένα τσιγάρο, θα μας είχε ανατινάξει. Δεν αντέχω άλλο, σας παρακαλώ βοηθήστε με». 

Η γυναίκα είπε στο δικαστήριο ότι το τελευταίο δεκαήμερο αναγκάστηκε να φύγει από το σπίτι για να μην την σκοτώσει ο γιος της και φιλοξενείται σε συγγενικό της πρόσωπο. Ο κατηγορούμενος γιος δεν εμφανίστηκε στη δικαστική αίθουσα. «Είναι κλεισμένος στο σπίτι με μία σακούλα χάπια» είπε η μητέρα. 

Το δικαστήριο έκρινε ένοχο τον γιο και του επέβαλε συνολική ποινή φυλάκισης τεσσάρων ετών χωρίς αναστέλλουσα δύναμη στην έφεση. Μάλιστα, συμβούλευσαν τη μητέρα να επιστρέψει στο σπίτι που φιλοξενείται, ώστε να παραμείνει ασφαλής μέχρι να συλληφθεί ο γιος της και να οδηγηθεί πίσω στη φυλακή.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ