Συνελήφθη ο γιος ηλικιωμένης για την άγρια δολοφονία της τον Αύγουστο στην Κέρκυρα
Από την αρχή βρισκόταν στο μικροσκόπιο των αρχών
Δολοφονία 92χρονης στην Κέρκυρα: Η σύλληψη του 64χρονου γιου της και η εξιχνίαση του εγκλήματος έξι μήνες μετά
Έξι μήνες μετά το έγκλημα στην Κέρκυρα με θύμα μια ηλικιωμένη γυναίκα, οι αστυνομικοί, έφτασαν στη σύλληψη του δράστη.
Κατηγορούμενος είναι ο 64χρονος γιος της γυναίκας, ο οποίος αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχιατρικά προβλήματα. Γι' αυτόν τον λόγο, άλλωστε, και διατάχθηκε ο άμεσος εγκλεισμός του σε κλειστή δομή.
Το έγκλημα είχε αποκαλυφθεί στις 28 Αυγούστου. Η άτυχη γυναίκα, σύμφωνα με τα στοιχεία της ιατροδικαστικής εξέτασης, είχε βίαιο θάνατο. Ο δράστης την έπνιξε με τα χέρια του. Οι υποψίες, είχαν πέσει από την πρώτη στιγμή στον 64χρονο γιο της. Όμως, δεν υπήρχαν ευρήματα που να επιβεβαιώνουν την παρουσία του στον τόπο, την ώρα του εγκλήματος.
Με μεθοδικότητα, οι αστυνομικοί κατάφεραν να εντοπίσουν στοιχεία τα οποία αποδεικνύουν την πράξη του κατηγορούμενου με αποτέλεσμα να τα στείλουν στον εισαγγελέα Κέρκυρας και να διαταχθεί -λόγω της ιδιαιτερότητας της ψυχικής του κατάστασης- ο εγκλεισμός σε ίδρυμα.
Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.
Στην ανακοίνωση της αστυνομίας αναφέρεται ότι «η σύλληψη του 64χρονου, πραγματοποιήθηκε δυνάμει εντάλματος σύλληψης του Ανακριτή Πλημμελειοδικών Κέρκυρας, για το αδίκημα της ανθρωποκτονίας, κατόπιν προανάκρισης που είχε διενεργηθεί από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Κέρκυρας, κατά την οποία αξιοποιήθηκαν εργαστηριακά δεδομένα και συγκεντρωθέν προανακριτικό υλικό. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην αρμόδια Εισαγγελική Αρχή και κρατείται σε ψυχιατρική δομή».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ξεκίνησε έρευνα για τις συνθήκες του συμβάντος
Νέος νόμος φέρνει ψηφιακό σύστημα καταγραφής παραβάσεων - Στόχος η πρόληψη τροχαίων
Αναλυτικά οι διακοπές κυκλοφορίας σε βασικές οδούς της πρωτεύουσας την Κυριακή το πρωί
Η πρόγνωση για την Κυριακή 7 Δεκεμβρίου από το meteo και την ΕΜΥ
Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης διασώθηκαν δύο άνθρωποι
Έχουν γίνει ήδη δεκάδες προσαγωγές
Οι σταθμοί του μετρό «Σύνταγμα» και «Πανεπιστήμιο» έχουν κλείσει από τις 17:00
Αυτό προκύπτει από την ετήσια έρευνα του περιοδικού International Living
Τι ακολουθεί μετά τον Byron
Λόγω των πλημμυρικών φαινομένων
Παράλληλα, στη Βοιωτία, ο κόμβος της Θήβας παραμένει κλειστός από χθες
Οι επιστήμονες προβλέπουν βροχοπτώσεις έως το απόγευμα - Σε επιφυλακή η Πολιτική Προστασία
Δείτε τον χάρτη του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών με τις υψηλότερες καταγραφές στη χώρα
Εντοπίστηκε να οδηγεί στο αντίθετο ρεύμα με επικαθήμενο
Tι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες από το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο
Τα Δεκεμβριανά που ακολούθησαν και το δικαστικό «θρίλερ» με Κορκονέα
Κλείνουν σταθμοί του Μετρό - Τι θα ισχύσει τις ώρες των εκδηλώσεων μνήμης
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.