Ελλαδα

Ύποπτη μπαγκαζιέρα στην Πανεπιστημίου - Έγινε ελεγχόμενη έκρηξη

Το σημείο είχε αποκλειστεί από την αστυνομία

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Πανεπιστημίου: Οδηγός ταξί άφησε ύποπτη μπαγκαζιέρα
ΑΡΧΕΙΟ © EUROKINISSI/ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ

Πανεπιστημίου: Οδηγός ταξί άφησε ύποπτη μπαγκαζιέρα και έφυγε - Έγινε ελεγχόμενη έκρηξη

Συναγερμός ήχησε στις Αρχές, καθώς ένας οδηγός ταξί πέρασε από την οδό Πανεπιστημίου αφήνοντας στο οδόστρωμα μια ύποπτη μπαγκαζιέρα και στη συνέχεια εξαφανίστηκε.

Πιο συγκεκριμένα, τις πρωινές ώρες σήμερα, το τηλεφωνικό κέντρο της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Αττικής ενημερώθηκε από περίοικους για την ύπαρξη ύποπτου αντικειμένου, και συγκεκριμένα μπαγκαζιέρας μοτοσυκλέτας, που φέρεται να εναπόθεσε ταξί επί της οδού Ελευθερίου Βενιζέλου αρ. 11, έξω από την Αθηναϊκή Λέσχη στην Αθήνα.

Στο σημείο μετέβησαν άμεσα αστυνομικές δυνάμεις για τον αποκλεισμό του χώρου, καθώς και αστυνομικός σκύλος και κλιμάκιο του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών, το οποίο πραγματοποίησε ελεγχόμενη έκρηξη, χωρίς να αναφερθούν τραυματισμός ή φθορές.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για την ύποπτη μπαγκαζιέρα στην Πανεπιστημίου

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για την μπαγκαζιέρα που βρέθηκε το πρωί της Παρασκευής (10/2) στην Πανεπιστημίου: «Πρωινές ώρες σήμερα, Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2023, το τηλεφωνικό κέντρο της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Αττικής ενημερώθηκε από περίοικους για την ύπαρξη ύποπτου αντικειμένου, και συγκεκριμένα μπαγκαζιέρας μοτοσυκλέτας, που φέρεται να εναπόθεσε Δ.Χ.Ε. αυτοκίνητο επί της οδού Ελευθερίου Βενιζέλου αρ. 11 (έξωθεν της Αθηναϊκής Λέσχης) στην Αθήνα.

»Στο σημείο μετέβησαν άμεσα αστυνομικές δυνάμεις για τον αποκλεισμό του χώρου, καθώς και αστυνομικός σκύλος και κλιμάκιο του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών, το οποίο πραγματοποίησε ελεγχόμενη έκρηξη, χωρίς να αναφερθούν τραυματισμός ή φθορές».

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ