Ελλαδα

Η νέα ζωή του Θύμιου Μπουγά στον Πειραιά (εικόνα)

Η φωτογραφία με τους συναδέλφους του από τη δουλειά

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Θύμιος Μπουγάς: Οι αλλαγές στη ζωή του 40χρονου μετά το άγριο bullying, η μετακόμιση στον Πειραιά και η δουλειά στο λιμάνι

Ο Θύμιος Μπουγάς έχει αλλάξει σελίδα στη ζωή του. Μετά το άγριο bullying που βίωνε από ομάδες νεαρών στον Πύργο Ηλείας και την «εξαφάνισή» του που κινητοποίησε αρχές και πολίτες, βρίσκεται πλέον στον Πειραιά, έχει βρει δουλειά και προχωρά στις εγχειρήσεις που χρειάζονται για την αποκατάσταση της υγείας του. 

Κατά καιρούς, μέσα από τον λογαριασμό του στο Twitter ενημερώνει τους διαδικτυακούς του φίλους για τις μεγάλες αλλαγές στη ζωή του. Πρόσφατα, μοιράστηκε μία φωτογραφία με τους συναδέλφους του στην εταιρεία που εργάζεται στο λιμάνι του Πειραιά. «Εδώ ο Θοδωρής, ο εκπαιδευτής μου στην εταιρεία Dport που με αγκάλιασε, ο Τάσος, ο Κώστας, ο Βασίλης και ο Γιώργος που με έβαλαν ζεστά στην ομάδα τους. Ευχαριστώ για όλα τον Γιώργο Πέτση που έδωσε την ευκαιρία να εργαστώ στην εταιρεία του στο Πέραμα, αφού έμαθε την ιστορία μου», έγραψε ως λεζάντα στη φωτογραφία που κοινοποίησε. 

«Μόλις τελειώσω τα χειρουργεία, με τη βοήθεια όσων συνεχίζουν να με στηρίζουν, δεν θα έχω να φοβάμαι τίποτα», έχει πει παλαιότερα σε συνέντευξή του. Όπως έχει γίνει γνωστό, με την οικονομική βοήθεια της Μητρόπολης Ηλείας, έχει νοικιάσει ένα διαμέρισμα στο Πέραμα, ενώ εργάζεται σε εταιρεία που δραστηριοποιείται στο λιμάνι του Πειραιά. «Αυτό ήθελα πάντα, να έχω μια δουλειά, να μπορώ να συντηρώ τον εαυτό μου. Όλοι οι συνάδελφοι μου στην εταιρεία μου συμπεριφέρονται άψογα και κάθε πρωί στις 6, που πιάνω δουλειά, ξεκινάω με μεγάλη όρεξη και χαρά», είχε δηλώσει σε συνέντευξή του. Σύμφωνα με το «Πρώτο Θέμα», εκτός από τη δουλειά, συμμετέχει σε κοινωνικές εκδηλώσεις για bullying, έχει αποκτήσει νέους φίλους και έχει διαρκώς συναντήσεις με ιατρικές ομάδες στο «Ευγενίδειο Θεραπευτήριο», στον «Ευαγγελισμό», στο «Αττικόν», το «Μediterraneo Hospital», οι οποίοι και δουλεύουν πάνω στο σχέδιο αποκατάστασης που έχουν ήδη καταρτίσει και έχει σταλεί στην Αμερική, ώστε να ξεκινήσουν τις επεμβάσεις.

Σε πρόσφατη ανάρτησή του στο Twitter έγραψε: «Εδώ ο Θοδωρής, ο εκπαιδευτής μου στην εταιρεία Dport που με αγκάλιασε, ο Τάσος, ο Κώστας, ο Βασίλης και ο Γιώργος που με έβαλαν ζεστά στην ομάδα τους. Ευχαριστώ για όλα τον Γιώργο Πέτση που έδωσε την ευκαιρία να εργαστώ στην εταιρεία του στο Πέραμα, αφού έμαθε την ιστορία μου».