Ελλαδα

Θύμιος Μπουγάς: «Πολλά τα χειρουργεία, μου δίνουν ελπίδα όσοι με στηρίζουν»

Η νέα σελίδα στη ζωή του 39χρονου

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Θύμιος Μπουγάς
© Twitter

Θύμιος Μπουγάς: Η ανάρτηση του 39χρονου από τον Πύργο για την αποκατάσταση της υγείας του και το δημόσιο ευχαριστώ

Δημόσιο ευχαριστώ σε όλους εκείνους που τον περιβάλλουν με αγάπη έστειλε ο Θύμιος Μπουγάς μέσα από ανάρτησή του στο Twitter.

Ο 39χρονος άνδρας από τον Πύργο Ηλείας, που είχε συγκινήσει με την προσωπική του ιστορία και είχε ευαισθητοποιήσει αρχές και πολίτες, βρίσκεται σε έναν συνεχή αγώνα για την αποκατάσταση της υγείας του. Μετά τη νέα σελίδα που άνοιξε στη ζωή του έπειτα από την εξαφάνισή του το περασμένο καλοκαίρι και το συνεχές bullying που δεχόταν, υποβάλλεται σε χειρουργικές επεμβάσεις και όπως δηλώνει- δεν χάνει την ελπίδα του. 

«Σας ευχαριστώ όλες κι όλους για τα μηνύματα αγάπης σας. Η πορεία μέχρι να πάρω τη ζωή που κάποτε είχα θα είναι δύσκολη. Πολλά ζητήματα, πολλά χειρουργεία για τα οποία εξαίρετοι γιατροί βεβαίωσαν ότι θα κάνουν το καλύτερο. Όσοι με πράξεις με στηρίζουν μέχρι τώρα μου δίνουν ελπίδες», ανέφερε στην ανάρτησή του ο Θύμιος Μπουγάς.

Θύμιος Μπουγάς: Η συγκινητική ιστορία του 39χρονου

Η ιστορία του Θύμιου Μπουγά έγινε γνωστή το περασμένο καλοκαίρι. Ο 39χρονος άνδρας δεχόταν bullying, λόγω της δυσμορφίας στο πρόσωπό του.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το patrisnews.gr, ο Θύμιος, μέχρι το 2008 είχε μια φυσιολογική ζωή, όμως, ένα τροχαίο ατύχημα που είχε στην Τρίπολη, όπου ζούσε και εργαζόταν, εκτός από τα κατάγματα που του επέφερε, τού στέρησε και το μισό του πρόσωπο αφού καταστράφηκε όλη η άνω γνάθος του με αποτέλεσμα έκτοτε να χρειάζεται μηχανική υποστήριξη για να φάει και να μιλήσει. Μετά την έξοδό του από το νοσοκομείο πήρε την απόφαση να μετακομίσει στον Πύργο για να ζήσει με το επίδομα που λάμβανε. Κατά άλλες πληροφορίες, ο σοβαρός τραυματισμός και η παραμόρφωση στο πρόσωπο είχαν προκληθεί από απόπειρα αυτοκτονίας που είχε κάνει αρκετά χρόνια πριν. 

Ο ίδιος σε παλαιότερο βίντεο αποκάλυπτε ότι έχει πέσει θύμα bullying, αλλά και επιθέσεων από άγνωστους, οι οποίοι έχουν προσπαθήσει κατά καιρούς να τον διώξουν από τη γειτονιά τους. 'Οπως είχε πει, κυκλοφορούσε τα βράδια, φορώντας μάσκα για να αποφεύγει τις επιθέσεις και τα αδιάκριτα βλέμματα. Ζούσε σε εγκαταλελειμμένα ακίνητα χωρίς ρεύμα, με λιγοστά τρόφιμα που έπρεπε να αλέθει για να φάει.

Ο Θύμιος Μπουγάς είχε εντοπιστεί στον Πύργο Ηλείας και επειδή δεν ερχόταν σε επαφή με κανένα πρόσωπο, δεν είχε αντιληφθεί ότι οι αρχές τον αναζητούσαν, φοβούμενοι ότι μπορεί να έκανε κακό στον εαυτό του. Μετά τον εντοπισμό του, δήμος και τοπική κοινωνία στάθηκαν στο πλευρό του: βρέθηκε σπίτι για να μείνει, εργασία και ιατροί που ανέλαβαν να συνδράμουν για την αποκατάσταση της υγείας του. 

ΝΕΟΣ ΓΕΜΑΤΟΣ ΟΝΕΙΡΑ ΖΕΙ ΣΤΙΣ ΣΚΙΕΣ ΕΛΠΙΖΩΝΤΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ