Ελλαδα

«Θύμα τροχαίου η κόρης σας»: Εξαπάτησαν ηλικιωμένη με το γνωστό κόλπο

Την πήραν τηλέφωνο και έβαλαν γυναίκα να φωνάζει «μαμά»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Μαρούσι: Θύμα τηλεφωνικής απάτης 87χρονη - Της πήραν 3.000 ευρώ για δήθεν τροχαίο της κόρης της
© Priscilla Du Preez/Unsplash

Μαρούσι - Τηλεφωνική απάτη: Πήραν 3.000 ευρώ, 30 χρυσές λίρες και κοσμήματα από ηλικιωμένη για δήθεν τροχαίο της κόρης της

Θύμα τηλεφωνικής απάτης έπεσε μια 87χρονη στο Μαρούσι, το πρωί της Τετάρτης (1/2/23). Η ηλικιωμένη δέχτηκε τηλεφώνημα από συμμορία απατεώνων όπου της ανέφεραν ότι η κόρη της έπεσε θύμα τροχαίου.

Μάλιστα άκουσε μια γυναικεία φωνή να φωνάζει «μαμά» στο τηλέφωνο, ενώ στη συνέχεια οι απατεώνες προσποιούμενοι τους γιατρούς της είπαν πως πρέπει να χειρουργηθεί άμεσα γι' αυτό και έπρεπε να τους δώσει χρήματα.

Η ηλικιωμένη μάζεψε ό,τι οικονομίες είχε στο σπίτι, τις έβαλε σε μια σακούλα, όπως της υπέδειξαν οι δράστες και μία συνεργός πήγε κάτω από το σπίτι της και η 87χρονη της πέταξε τη σακούλα που περιείχε χρήματα, λίρες και κοσμήματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, η 87χρονη είχε βάλει μέσα στη σακούλα 3.000 ευρώ, χρυσές λίρες και όλα τα κοσμήματά της.

Δυστυχώς όταν κατάλαβε την απάτη η 87χρονη ήταν αργά, ωστόσο ενημέρωσε την Αστυνομία και το Τμήμα Αμαρουσίου έχει αναλάβει τις έρευνες.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ