Ελλαδα

Πατέρας κατηγορείται ότι βίαζε τον 4χρονο γιο του - Ήταν μπροστά και η γιαγιά

Τι λέει ο δικηγόρος της μητέρας και τι περιγράφει το παιδί στον ψυχολόγο

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ασέλγεια σε ανήλικο: Πατέρας κατηγορείται ότι βίαζε τον 4χρονο γιο του - Ήταν μπροστά και η γιαγιά
ΑΡΧΕΙΟ © PIXABAY

Νέα υπόθεση βιασμού ανηλίκου: Γιος ιερέα κατηγορείται ότι βίαζε τον 4χρονο γιο του - Ήταν μπροστά και η γιαγιά του παιδιού

Νέα υπόθεση ασέλγειας σε βάρος ανήλικου, στη βόρεια Ελλάδα, βλέπει το φως της δημοσιότητας. Πιο συγκεκριμένα, γιος ιερέα κατηγορείται ότι βίαζε τον τετράχρονο γιο του, όπως καταγγέλλει η μητέρα του παιδιού.

Σύμφωνα με καταγγελία της μητέρας, η οποία μίλησε στην εκπομπή «LiveNews», στο Mega, ο πατέρας πήρε το παιδί για πρώτη φορά το καλοκαίρι μετά το διαζύγιό τους και το παιδί γύρισε τελείως διαφορετικό.

Η μητέρα επισκέφθηκε με το παιδί παιδοψυχολόγους και εν τέλει διαπιστώθηκε πως το αγοράκι είχε κακοποιηθεί σεξουαλικά από τον πατέρα του αλλά και από τη γιαγιά του, την πρεσβυτέρα. Σύμφωνα με το Mega, σε βάρος του πατέρα και της γιαγιάς έχει ασκηθεί δίωξη από τις αρμόδιες αρχές της Βόρειας Ελλάδας και αναμένεται να συλληφθούν.

Πατέρας και γιαγιά φέρονται να βιντεοσκοπούσαν τις πράξεις ασέλγειας

Όπως προέκυψε, πατέρας και γιαγιά όχι μόνο προχώρησαν στις απίστευτες πράξεις ασέλγειας αλλά βιντεοσκοπούσαν κιόλας τις επίμαχες στιγμές.

Η μητέρα, σοκαρισμένη, ανέφερε πως «μου τον έφερε, άρχισε να κλαίει, αισθανόταν βρώμικος, άλλο παιδί», με την ίδια να υποστηρίζει πως πριν πάρει διαζύγιο είχε κακοποιηθεί από τον πρώην σύζυγό της, αλλά δεν πίστευε ποτέ πως θα έφτανε στο σημείο να κακοποιήσει το παιδί.

«Σοκ, να φτάσει στο σημείο να κακοποιήσει; Να μπουν στη φυλακή», τόνισε. Η μητέρα, μόλις αντίκρισε το αγοράκι σε άσχημη κατάσταση, λέει πως απευθύνθηκε αμέσως στις Αρχές. Χρειάστηκαν αρκετές συνεδρίες με ψυχολόγο και κοινωνική λειτουργό ώστε το παιδί να «ξεκλειδώσει» και να περιγράψει στους ειδικούς όσα φέρεται να βίωσε στα χέρια του πατέρα και της γιαγιάς του.

«Ο τετράχρονος είπε ότι δεν ήθελε να πάει σχολείο, γιατί πήγαινε να τον πάρει ο πατέρας του και ύστερα πήγαιναν στο δικό του το σπίτι. Εξήγησε ότι δεν ήθελε να πηγαίνει εκεί, γιατί, όπως είπε, ο μπαμπάς και η γιαγιά του τον χτυπούσαν, και έδειξε τα σημεία... Στο πρόσωπο, το κεφάλι, τα μπούτια και στα γεννητικά όργανα. Τα ''παιχνίδια'', όπως είπε, που έπαιζαν με τον μπαμπά και τη γιαγιά, τα οποία τον φόβιζαν και δεν του άρεσαν», αναφέρει ο ψυχολόγος που εξέτασε το αγοράκι.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cq7bflm083fl)

ΠΡΟΣΦΑΤΑ