- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Ζάκυνθος: Κινδύνευσαν 50 Ρομά σε καταυλισμό κοντά στο αεροδρόμιο - Μεταφέρθηκαν σε οικοτροφείο
Σοβαρά προβλήματα προκάλεσε στο νησί της Ζακύνθου η νέα κακοκαιρία που «χτυπά» από χθες την ευρύτερη περιοχή του Ιονίου.
Ειδικότερα, οι δρόμοι έχουν πλημμυρίσει ενώ έχει καταγραφεί και κατολίσθηση στην εθνική οδό Ζακύνθου– Κεριού.
Υπενθυμίζεται πως το 112 έχει ήδη ηχήσει από χτες σε Ζάκυνθο, Κεφαλλονιά και Ιθάκη, όπου τα σχολεία όλων των βαθμίδων θα μείνουν κλειστά σήμερα, Πέμπτη.
Από την πλευρά της, η πυροσβεστική προχώρησε σε τουλάχιστον δύο απεγκλωβισμούς οδηγών από αυτοκίνητα που ακινητοποιήθηκαν λόγω της υψηλής στάθμης του νερού στο οδόστρωμα σε Αργάσι και Γαϊτάνι.
Κινδύνευσαν 50 Ρομά σε καταυλισμό κοντά στο αεροδρόμιο που πλημμύρισε. Χρειάστηκε, δε, να απεγκλωβιστούν με μπουλντόζες προκειμένου στη συνέχεια να μεταφερθούν σε οικοτροφείο.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Δείτε το σημερινό σκίτσο
Αναλυτική πρόγνωση από Meteo και ΕΜΥ
Οι κινήσεις καταγράφηκαν από κάμερες ασφαλείας
Η επέμβαση των συνεργείων ήταν άμεση
Πότε ξεκινά η πρώτη περίοδος
Τι πρέπει να κάνετε μόλις τη λάβετε στα χέρια σας
Τι ισχύει για την εφαρμογή
Δρομολογείται η ένταξη νέων οδηγών στο δυναμικό
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.