Ελλαδα

Πού θα είναι κλειστά τα σχολεία σήμερα λόγω κακοκαιρίας

Αναλυτικά οι περιοχές

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κάγκελα σχολείου με κλειστό λουκέτο
(φωτογραφία αρχείου) © ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI

Κλειστά σχολεία: Σε ποιες περιοχές δεν θα λειτουργήσουν σήμερα λόγω κακοκαιρίας - Η απόφαση αρμόδιων αρχών και φορέων

Κλειστά θα είναι τα σχολεία σε πολλές περιοχές της Ελλάδας σήμερα, Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2023, λόγω της κακοκαιρίας που πλήττει τη χώρα.

Ειδικότερα, ο αντιπεριφερειάρχης Ιονίων Νήσων αποφάσισε το κλείσιμο σχολείων σε Ζάκυνθο, Κεφαλονιά και Ιθάκη λόγω της κακοκαιρίας που αναμένεται σε όλο το Ιόνιο.

Κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία με απόφαση των αρμόδιων αρχών και στον Δήμο Ναυπλιέων, στον Δήμο Επιδαύρου, στην Ερμιόνη και στη Σύμη, όπου στάλθηκε μήνυμα 112 από την Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας.

Η απόφαση για τον Δήμο Ναυπλιέων αφορά όλες τις σχολικές βαθμίδες. Παιδικοί σταθμοί και βρεφονηπιακοί σταθμοί, νηπιαγωγεία, δημοτικά σχολεία, γυμνάσια και λύκεια θα είναι κλειστά σήμερα. Στη Σύμη, θα παραμείνουν και αύριο, Παρασκευή 27 Ιανουαρίου.

Στο Δήμο Μυκηνών, ίδια απόφαση πάρθηκε από τους αρμόδιους και έτσι δεν θα λειτουργήσουν οι παιδικοί και βρεφονηπιακοί σταθμοί, η πρωτοβάθμια, δευτεροβάθμια εκπαίδευση και τα ΚΔΑΠ του Δήμου.

Στην Πρέσπα, τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης θα ξεκινήσουν δύο ώρες αργότερα, στις 10:00 π.μ. Ο παιδικός σταθμός θα λειτουργήσει κανονικά.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ