Ελλαδα

Ο Κώστας Γιαννόπουλος καταγγέλλει ότι υπήρξε δωροδοκία για να κατηγορηθεί το «Χαμόγελο του Παιδιού»

«Το να προσπαθούν να δολοφονήσουν το Χαμόγελο είναι χειρότερο και από τον καρκίνο που πέρασα»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κώστας Γιαννόπουλος - Χαμόγελο του Παιδιού
© ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ/EUROKINISSI

Κώστας Γιαννόπουλος: Οι κατηγορίες για το «Χαμόγελο του Παιδιού» και οι καταγγελίες για δωροδοκία

Ο Κώστας Γιαννόπουλος, πρόεδρος του «Χαμόγελου του Παιδιού», βρέθηκε σήμερα (19.1) σε τηλεοπτική εκπομπή και κατήγγειλε ότι υπήρξαν «προσπάθειες δωροδοκίας σε εργαζόμενο ή παιδιά της δομής προκειμένου να συκοφαντήσουν τον οργανισμό».

Συγκεκριμένα, μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», ο Κώστας Γιαννόπουλος υποστήριξε ότι: «το να προσπαθούν να δολοφονήσουν το Χαμόγελο είναι χειρότερο και από τον καρκίνο που πέρασα». 

«Μπορεί να με διαλύσει κάποιος από αυτούς που μας συκοφαντούν και να μην τα καταφέρω γιατί κλονίστηκε η υγεία μου. Πήρε τηλέφωνο έναν παλιό εργαζόμενο και του είπε “θέλω να μου πεις για τη γυναίκα του την προηγούμενη” και τι άλλο έχεις να μου πεις για να με κατηγορήσει. Σε άλλες περιπτώσεις παιδιά ανήλικα δέχτηκαν πιέσεις και δωροδοκία για να μιλήσουν κατά του Χαμόγελου. “Θα σου δώσω εγώ χρήματα και σπίτι για να πεις και να κατηγορήσεις τον Γιαννόπουλο και το Χαμόγελο”», είπε ο Κώστας Γιαννόπουλος στην εκπομπή και πρόσθεσε: 

«Έχω ενημερώσει. Δεν είναι όλοι έτσι. Ένας δυο άνθρωποι είναι που έχουν μισθοφόρους. Φοβάμαι για το Χαμόγελο γιατί αυτοί που είναι από πίσω είναι πολύ ισχυροί! Θα πρέπει να προσέξουμε όλοι μας. Είναι η τελευταία φορά που μιλάω», δήλωση ο πρόεδρος του οργανισμού «Χαμόγελο του Παιδιού».

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cpw3df4ns24p)

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ