Ελλαδα

Μοσχάτο: Προφυλακιστέα η 47χρονη για τον απαγχονισμό του 50χρονου λογιστή

Τι υποστήριξε η κατηγορούμενη

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Μοσχάτο: Η πολυκατοικία στην οποία διέμενε ο 50χρονος λογιστής
© ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI

Μοσχάτο: Προφυλάκιση της 47χρονης για την υπόθεση απαγχονισμού του 50χρονου λογιστή

Προφυλακιστέα κρίθηκε η 47χρονη που κατηγορείται για τον θάνατο του 50χρονου λογιστή που εντοπίστηκε απαγχονισμένος στο σπίτι του στο Μοσχάτο.  

Μετά την πολύωρη απολογία της σε ανακριτή και εισαγγελέα, η 47χρονη κρίθηκε προφυλακιστέα για τον απαγχονισμό του 50χρονου ασφαλιστή στο Μοσχάτο. Η κατηγορούμενη απολογήθηκε για την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση. Σύμφωνα με πληροφορίες υποστήριξε ότι βρέθηκε στο λάθος σημείο τη λάθος στιγμή καθώς ο βασικός ισχυρισμός της είναι πως ο 50χρονος αυτοκτόνησε.

Σε δήλωσή της η δικηγόρος της κατηγορουμένης, Κατερίνα Τσιώνα, ανέφερε ότι στη δικογραφία δεν είχε συμπεριληφθεί ακόμη η ιατροδικαστική έκθεση και τόνισε ότι με την εξέλιξη της διαδικασίας θα αιτηθεί την αποφυλάκιση της με όρους.

Οι γονείς της 47χρονης βρέθηκαν στα δικαστήρια της Ευελπίδων σήμερα το πρωί και φώναζαν πως η κόρη τους είναι αθώα.

Μοσχάτο: Η μαρτυρία για όσα προηγήθηκαν πριν ο 50χρονος βρεθεί απαγχονισμένος

Μάρτυρας που φέρεται να είχε πέσει θύμα απάτης από τον 50χρονο, περιέγραψε περιστατικά που συνέβησαν πριν βρεθεί απαγχονισμένος ο λογιστής μέσα στο διαμέρισμά του στο Μοσχάτο. 

«Πάω γύρω στις 6 την Παρασκευή και είναι εκεί ο (50χρονος) σε κακή κατάσταση. Έχει μέσα περίπου 12-14 άτομα, οι οποίοι είναι κάποιοι όρθιοι, κάποιοι καθιστοί. Είναι καμιά δεκαπενταριά - είκοσι άτομα απ’ έξω. Κάθομαι εκεί κανένα 4ωρο. Το πρώτο ξύλο το έτρωγε με δόσεις μέχρι που ήμουν εγώ. Να μπαίνει κόσμος να βρίζει, να ρίχνει και μια φάπα. Να μπαίνει κόσμος να τραμπουκίζει, να ρίχνει και μια φάπα» είπε ο μάρτυρας στην εκπομπή Live News του Mega. 

Σύμφωνα με την περιγραφή αυτού του ανθρώπου, που ισχυρίζεται ότι και ο ίδιος έπεσε θύμα απάτης από τον ασφαλιστή, ο 50χρονος όσο τον χτυπούσαν δεν αντιδρούσε. «Τίποτε αυτός, ήταν λες κι είχε πάρει χάπια. Είχε ένα βλέμμα λες και κοιτάς το απέραντο γαλάζιο. Τίποτα. Το μόνο που είπε ήταν “δεν έχω να πω τίποτα. Καταστραφήκαμε, καταστραφήκαμε’’. Πρέπει να είπε δέκα φορές τη λέξη "καταστραφήκαμε". Δεν βγήκε άλλη λέξη από το στόμα του» συνέχισε λέγοντας το θύμα.

Την επόμενη ημέρα, η ίδια εικόνα. Κόσμος μαζεμένος στο γραφείο που ζητούσαν τα χρήματά τους πίσω. Με τον 50χρονο πλέον, να έχει εμφανή τα σημάδια από τον ξυλοδαρμό στο πρόσωπό του. «Βλέπω καμιά εικοσαριά άτομα πάλι μέσα. Ανοίγω την πόρτα και συνειδητοποιώ ότι το “θύμα” έχει μώλωπες. Είναι στο κακό του το χάλι, άυπνος – σαν να ήταν άστεγος ένα πράγμα. Και μαθαίνω ότι το βράδυ ήρθαν τύποι που φορούσαν γάντια, μπήκαν μέσα, κάποιοι φύλαγαν τσίλιες, και τον αναγκάσαν να τους δώσει κάτι επιταγές που είχε εκεί στα χαρτιά του» είπε.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cpw9hzi7g6bd)

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ