- CITY GUIDE
- PODCAST
-
15°
Από σήμερα έργα ασφαλτόστρωσης στο Κολωνάκι
Σε ποιους δρόμους θα γίνουν οι εργασίες κατά τις δύο φάσεις
Κολωνάκι: Από σήμερα, Δευτέρα 16 Ιανουαρίου έργα ασφαλτόστρωσης – Δείτε σε ποιους δρόμους θα γίνουν οι εργασίες κατά τις δύο φάσεις
Στο πλαίσιο αναβάθμισης του οδικού δικτύου της πόλης, που προχωρά με εντατικούς ρυθμούς στο κέντρο και τις γειτονιές, ο Δήμος Αθηναίων ανακοινώνει ότι από την ερχόμενη Δευτέρα 16 Ιανουαρίου ξεκινούν οι εργασίες ασφαλτόστρωσης στην 1η δημοτική κοινότητα και συγκεκριμένα στην περιοχή του Κολωνακίου. Οι εργασίες, θα πραγματοποιηθούν σε δύο φάσεις: Η πρώτη φάση περιλαμβάνει τους δρόμους γύρω από την οδό Σκουφά, ενώ η δεύτερη τους δρόμους γύρω από την οδό Πατριάρχου Ιωακείμ.
Λόγω των ιδιαιτεροτήτων της περιοχής, αλλά και των χαμηλών θερμοκρασιών που επικρατούν κατά τις βραδινές ώρες, με αποτέλεσμα να μην επιτρέπεται η διάστρωση ασφαλτικού, οι εργασίες θα εκτελούνται καθ’ όλη την διάρκεια του 24ώρου.
Για την έγκαιρη απομάκρυνση των οχημάτων από τα σημεία των εργασιών, έχει προβλεφθεί η ενημέρωση των κατοίκων με σημείωμα τουλάχιστον δύο ημέρες νωρίτερα, στο οποίο θα αναφέρεται η ημερομηνία εκτέλεσης του έργου. Παρακαλούνται οι κάτοικοι να λαμβάνουν υπόψη τους τις ενημερώσεις, ώστε να διευκολύνονται οι εργασίες ασφαλτόστρωσης και να ελαχιστοποιείται η όχληση.
Σημειώνεται ότι το φρεζάρισμα (σκάψιμο) της οδού θα γίνεται κατά τις απογευματινές και βραδινές ώρες, αφότου έχουν απομακρυνθεί όλα τα οχήματα, ενώ το αμέσως επόμενο πρωινό θα γίνονται οι εργασίες της ασφαλτόστρωσης.
Ποιοι δρόμοι θα ασφαλτοστρωθούν
Οι δρόμοι στους οποίους, κατά την πρώτη φάση, θα πραγματοποιηθούν τα έργα εκατέρωθεν της οδού Σκουφά, είναι κατά σειρά, οι εξής: Ηρακλείτου, Πινδάρου, Βουκουρεστίου, Αλ. Σούτσου, Λυκαβηττού, Ομήρου, Σίνα, Μασσαλίας, Σκουφά και Αναγνωστοπούλου.
Αντίστοιχα, κατά τη δεύτερη φάση των εργασιών, οι δρόμοι που θα ασφαλτοστρωθούν εκατέρωθεν της οδού Πατριάρχου Ιωακείμ είναι κατά σειρά, οι ακόλουθοι: Υψηλάντου (Ηροδότου έως Μαρασλή), Καρνεάδου, Αλωπεκής, Χάρητος, Σπευσίππου, Ηροδότου, Καραολή Δημητρίου, Λουκιανού, Πλουτάρχου, Π. Ιωακείμ, Ευζώνων, Βλαδίμηρου Μπένση, Ιασίου, Ραβινέ, Υψηλάντου (από Μαρασλή έως Μονής Πετράκη), Ι. Γενναδίου, Αναπήρων Πολέμου και Σουηδίας.
Σε ορισμένες από τις οδούς, που περιλαμβάνονται στη δεύτερη φάση του έργου, θα εκτελούνται, πριν από κάθε ασφαλτόστρωση, εργασίες κατασκευής ρείθρων και πεζοδρομίων.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η ανάρτησή του στο Facebook
Ο χάρτης που δείχνει τους κεντρικούς οδικούς άξονες που αντιμετωπίζουν προβλήματα
Προειδοποίηση για έντονα καιρικά φαινόμενα
Το βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας
Η εξήγηση Κολυδά για τη λειτουργία των φρεατίων εν μέσω βροχοπτώσεων
Έντονα φαινόμενα σε Αττική και Θεσσαλονίκη
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Η Δυτική Αττική πλήττεται από πολύ ισχυρές βροχοπτώσεις
Σε επιφυλακή παραμένουν οι Αρχές
Συνεχίζονται οι βροχοπτώσεις
Συνίσταται στους πολίτες να αποφεύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.