Ελλαδα

Βασίλης Τόπαλος: Σήμερα το τελευταίο αντίο στον 16χρονο πυγμάχο

Σε εξέλιξη οι έρευνες των Αρχών για τα αίτια θανάτου του

Γιώργος Σόμπολος
Γιώργος Σόμπολος
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Βασίλης Τόπαλος
Ο Βασίλης Τόπαλος | Πηγή ΦΩΤΟ: Facebook

Βασίλης Τόπαλος: Συγγενείς και φίλοι αποχαιρετούν σήμερα τον 16χρονο πυγμάχο - Τι έδειξε η ιατροδικαστική έκθεση

Στις δύο το μεσημέρι στον ιερό ναό Αγίας Τριάδος στον Ασπρόπυργο θα πραγματοποιηθεί η νεκρώσιμος ακολουθία του 16χρονου πυγμάχου Βασίλη Τόπαλου.

Ήδη, από νωρίς το πρωί, συγγενείς, φίλοι, συναθλητές και ομοσπονδίες έστειλαν στεφάνια, στη μνήμη του άτυχου αγοριού. Την ίδια ώρα συνεχίζονται οι έρευνες για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έχασε τη ζωή του ο νεαρός αθλητής.

Εάν και τα πρώτα ευρήματα της ιατροδικαστικής εξέτασης που πραγματοποίησαν χθες, Τετάρτη, οι κ.κ. Μπογιόκας και Τσαντίρης στο νεκροτομείο Πειραιά ως αιτία θανάτου φαίνεται να είναι βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, είναι νωρίς ακόμη να ειπωθεί το παραμικρό. Πρέπει να ολοκληρωθούν οι τοξικολογικές και ιστολογικές εξετάσεις ώστε να απαντηθούν κάποια ευρήματα των ιατροδικαστών.

kidieia-atlitis

Παράλληλα, εξετάζεται από τις αστυνομικές και δικαστικές αρχές εάν την ημέρα του βαρύτατου τραυματισμού του, ο 16χρονος βρισκόταν σε νόμιμα διεξαγόμενους αγώνες.

Η επιλογή του αντιπάλου του επίσης έχει μπει στο κάδρο των ερευνών, αφού ήταν αθλητής άλλης κλάσης. Το ποιος επέλεξε τον αντίπαλο και κάτω από ποιες προϋποθέσεις είναι τα ερωτήματα στα οποία καλούνται να απαντήσουν οι έρευνες των αρμοδίων.

Η κηδεία του 16χρονου αθλητή θα γίνει στο νεκροταφείο του Σχιστού.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ