Ελλαδα

Αλιάκμονας: «Σκότωσε το βρέφος για να εκδικηθεί τον άνδρα της» δηλώνει ο παππούς της 29χρονης

Προφυλακιστέα η μητέρα - Ισχυρίζεται ότι το μωρό έπεσε μόνο του

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
UPD

Νεκρό βρέφος στον Αλιάκμονα - Προφυλακιστέα η 29χρονη στη Βέροια - «Σκότωσε το μωρό για εκδίκηση», δήλωσε ο παππούς της για το έγκλημα

Στον Αλιάκμονα, στη Βέροια, δεν σταματούν να έρχονται στο φως της δημοσιότητας πληροφορίες για την υπόθεση με το νεκρό βρέφος. Κατηγορούμενη η μητέρα του μωρού, η οποία ενώ αρχικά ομολόγησε ότι το πέταξε στο ποτάμι στη συνέχεια άλλαξε την υπερασπιστική της γραμμή, ισχυριζόμενη ότι το βρέφος έπεσε μόνο.

Η 29χρονη μητέρα κρίθηκε προφυλακιστέα μετά την απολογία της, με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα.

Ο παππούς της 29χρονης, μιλώντας στην τηλεόραση του Star, δήλωσε ότι η κόρη του σκότωσε το βρέφος, προκειμένου να εκδικηθεί τον άνδρα της.

«Από εκδίκηση έγινε, στον άντρα της. Δεν ξέρω πώς έγινε αυτό» ανέφερε. Και πρόσθεσε: «Αν ήξερα, θα τη μάζευα. Μου είπε ότι θα πήγαινε στην καφετέρια, στην παιδική χαρά, πού να φανταστώ τι θα έκανε;».

Οι συγκεκριμένες δηλώσεις γίνονται την ώρα που δεν σταματά να κάνει τον γύρο του διαδικτύου το βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή που η μητέρα στον Αλιάκμονα φεύγει με ταξί, έχοντας πετάξει το βρέφος στο ποτάμι.

Αλιάκμονας: Τι ισχυρίστηκε στην απολογία της η 29χρονη για το νεκρό βρέφος

«Αν γυρνούσα τον χρόνο πίσω, θα το βοηθούσα» φέρεται να ισχυρίστηκε η 29χρονη μητέρα που κατηγορείται ότι πέταξε το μωρό της στον Αλιάκμονα.

Κατά τη διάρκεια της απολογίας της η 29χρονη πρόσθεσε: «Δεν το σκότωσα, μπουσούλησε και έπεσε στο νερό».

Ωστόσο, οι εξηγήσεις της δεν έπεισαν ανακριτή και εισαγγελέα, οι οποίοι την έκριναν προφυλακιστέα. Η 29χρονη κατηγορούμενη για το έγκλημα με το βρέφος στον Αλιάκμονα αναμένεται να οδηγηθεί στις φυλακές Διαβατών.