Ελλαδα

Συγκινεί η μητέρα της 21χρονης Έμμας: «Πώς περνάει μια ζωή που έχει γίνει εφιάλτης;»

Η τελευταία φωτογραφία πριν τη μοιραία παράσυρση

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
UPD

21χρονη Έμμα: Η μητέρα της αδικοχαμένης φοιτήτριας και τα αναπάντητα γιατί - Η τελευταία τους κοινή φωτογραφία 

Η μητέρα της 21χρονης Έμμας ανάρτησε ένα συγκινητικό post και μοιράστηκε την τελευταία φωτογραφία με την κόρη της, μόλις δύο ημέρες πριν τη μοιραία παράσυρση από αυτοκίνητο στη Θεσσαλονίκη

«Πανέμορφή μου σήμερα θα γιόρταζες ... σήμερα θα ήσουν εδώ μαζί μας ... σήμερα θα είχαμε χαρές ... Πόσο πόνο μπορεί να αντέξει μια καρδιά χωρίς να σπάσει;; Πόσα γιατί μπορεί να αντέξει ένα μυαλό χωρίς να χαθεί;; Πώς περνάει μια ζωή που έχει γίνει εφιάλτης;; Αυτή ήταν η τελευταία φωτογραφία μας, 2 μέρες πριν φύγεις για ταξίδι μακρινό... Until we meet again... Σ αγαπώ για πάντα...», έγραψε η μητέρα της 21χρονης Έμμας. 

Ο θάνατος της 21χρονης Έμμας έφερε νέο «κύμα» δωρητών οργάνων

Η 21χρονη Έμμα λίγο πριν βρει τραγικό θάνατο στο τροχαίο δυστύχημα με εγκατάλειψη στη Θεσσαλονίκη είχε κάνει γνωστή στην οικογένειά της την πρόθεσή της -αν κάτι της συνέβαινε- να γίνει δωρήτρια οργάνων. Με τον θάνατό της, οι γονείς της έδωσαν την έγκρισή τους προκειμένου μέσα από τον θάνατο του παιδιού τους να δοθεί ζωή σε πέντε άτομα διαφόρων ηλικιών που ανέμεναν στην ουρά για να βρεθεί κάποιο συμβατό μόσχευμα.

Σύμφωνα με το Mega, το διάστημα 23 έως 26 Νοεμβρίου παρατηρήθηκε αυξημένη κινητικότητα στην ιστοσελίδα του Εθνικού Οργανισμού Μεταμοσχεύσεων, με τους πολίτες να αναζητούν πληροφορίες για τη δωρεά οργάνων και τη μεταμόσχευση. Μάλιστα, για αυτό το διάστημα οι εγγραφές νέων δωρητών οργάνων έφτασαν τις 1.000 και παρατηρήθηκε αύξηση της τάξης 6%, ενώ εκτιμάται πως μέχρι το καλοκαίρι θα συνεχιστεί η αυξητική τάση των εγγραφών.