Ελλαδα

Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις για τον βιασμό 15χρονου στο Ίλιον - Το Σάββατο στον ανακριτή οι συλληφθέντες

Έξι συλλήψεις για την υπόθεση

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
 Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις για τον βιασμό 15χρονου στο Ίλιον - Το Σάββατο στον ανακριτή οι συλληφθέντες
ΕΛΑΣ - ΑΡΧΕΙΟ © EUROKINISSI/ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΩΤΗΡΗΣ

Έξι συλλήψεις για τον βιασμό του 15χρονου στο Ίλιον - Το Σάββατο θα απολογηθούν στον ανακριτή

Συγκλονίζουν οι περιγραφές που αποκαλύπτονται για την υπόθεση βιασμού ανηλίκου από έξι επίσης ανηλίκους, για χρονικό διάστημα ενός μηνός, στο Ίλιον.

Συγκεκριμένα, οι δράστες πήγαιναν τον ανήλικο σε εγκαταλελειμμένο κτίριο στο Ίλιον και το βίαζαν κάνοντας χρήση αντικειμένων. Μάλιστα στην κατάθεσή του το θύμα περιγράφει λεπτομερώς τον εφιάλτη που βίωνε, ενώ η αστυνομία έχει στη διάθεσή της και βίντεο από τον βιασμό. 

Μέχρι στιγμής το θύμα έχει δώσει τρεις καταθέσεις στις οποίες εξομολογείται ότι οι δράστες τον βίασαν τουλάχιστον τρεις φορές από τις αρχές Νοεμβρίου έως τις αρχές Δεκεμβρίου.

«Με χτύπησαν με σφαλιάρες στο πρόσωπο και το σώμα, στη συνέχεια με θώπευσαν και κάποιοι από αυτούς με ακούμπησαν με τα δάχτυλά τους. Εκείνη τη στιγμή κάλυψαν το πρόσωπό μου με μαξιλάρι για να μη φωνάζω και ακουστώ, ενώ τους έλεγα να σταματήσουν. Έπειτα πήραν ένα σκουπόξυλο, μου κατέβασαν το παντελόνι και…. Μόλις τελείωσαν, έμεινα λίγο μαζί τους μέχρι να ηρεμήσω και στη συνέχεια έφυγα. Τις επόμενες μέρες στο σχολείο, ο ΠΔ με αποκάλεσε ξ….», είπε ο 15χρονος.

Κατέγραφαν τους βιασμούς σε βίντεο - «Το κάναμε για πλάκα» λένε

Για την φρικιαστική υπόθεση μίλησε η δημοσιογράφος της ΕΡΤ, Χαρά Γιαννοπούλου, δίνοντας σημαντικές πληροφορίες για την εξέλιξη της κτηνωδίας. «Ανήλικοι βίαζαν τον 15χρονο συμμαθητή τους, κατέγραφαν τα βασανιστήρια σε βίντεο και στη συνέχεια το έστελναν σε συμμαθητές τους», τόνισε.

«Ο 15χρονος κατάφερε να μιλήσει πριν από λίγες ημέρες στους γονείς του για όσα βίωνε. Εκείνοι προχώρησαν σε καταγγελία στο τοπικό αστυνομικό τμήμα και η υπόθεση δόθηκε στην Ασφάλεια Αθηνών. Μετά από μια έρευνα λίγων ημερών έγινε η ταυτοποίηση των δραστών μέσα από τα βίντεο που είχαν καταγράψει τα πρόσωπα τους. Πρόκειται για 8 ανήλικους. Οι αξιωματικοί της ασφάλειας κατάφεραν και συνέλαβαν τους 6 από αυτούς, οι οποίοι φέρεται να είπαν στους αξιωματικούς της αστυνομίας ότι δεν έκαναν κάτι κακό και ό,τι έκαναν το έκανα για πλάκα».

Αύριο το πρωί οι 6 συλληφθέντες θα οδηγηθούν ενώπιον του ανακριτή για να απολογηθούν.

Ο υπουργός προστασίας του πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος προέβη σε σχετική δημοσίευση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, μιλώντας για την απάνθρωπη υπόθεση βιασμού.

Η αδιανόητα απάνθρωπη υπόθεση του επαναλαμβανόμενου βιασμού ενός ανηλίκου από 8 συνομηλίκους του μας συγκλονίζει όλους....

Posted by Τάκης Θεοδωρικάκος - Takis Theodorikakos on Friday, December 23, 2022

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για την υπόθεση βιασμού στη δυτική Αττική

Η ΕΛ.ΑΣ. ανέφερε σε ανακοίνωσή της σχετικά με την υπόθεση βιασμού του 15χρονου στη δυτική Αττική:

«Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών συνελήφθησαν πρωινές ώρες προχθές, Τετάρτη, 21 Δεκεμβρίου 2022, έξι (6) ανήλικοι για υπόθεση βιασμού ανηλίκου.

Σε βάρος τους, καθώς και σε βάρος ακόμη δύο ανηλίκων, τα στοιχεία των οποίων έχουν ταυτοποιηθεί, σχηματίστηκε δικογραφία -κατά περίπτωση- για συμμορία που διέπραξε βιασμό, κατά συναυτουργία και κατ’ εξακολούθηση, πορνογραφία ανηλίκων καθώς και για παράβαση των νομοθεσιών για τα ναρκωτικά και τα όπλα.

Τις πράξεις αυτές κατηγορούνται ότι διέπραξαν τουλάχιστον από αρχές Νοεμβρίου 2022 έως και αρχές Δεκεμβρίου 2022, σε βάρος ανηλίκου.

Σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στις οικίες τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν κινητά τηλέφωνα, ζυγαριά ακριβείας, νάιλον συσκευασία με 5,12 γραμμάρια κάνναβη, μεταλλικός τρίφτης με υπολείμματα κάνναβης καθώς και άλλα αντικείμενα που σχετίζονται με την υπόθεση». 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ