Ελλαδα

Κιβωτός του Κόσμου: Αδειάζουν το διαμέρισμα του πατέρα Αντώνιου (εικόνες)

Απομακρύνθηκαν περίπου 50 κούτες – Πιάνο και χρυσός καθρέφτης μεταξύ των αντικειμένων

Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Πατέρας Αντώνιος: Ξεκίνησε η μεταφορά των αντικειμένων του - Χώρος δομής στον Κολωνό είχε μετατραπεί σε προσωπικό διαμέρισμα.

Ένα πιάνο και ένας χρυσός καθρέφτης περιλαμβάνονται μεταξύ των αντικειμένων που φορτώθηκαν στο πρώτο εκ των δύο φορτηγών μεταφορικής εταιρίας που ανέλαβε να συσκευαστούν και να παραληφθούν τα προσωπικά αντικείμενα του πατρός Αντωνίου και της πρεσβυτέρας.

Τα αντικείμενα βρίσκονται σε χώρο της δομή της ΜΚΟ στον Κολωνό, το οποίο είχαν μετατρέψει σε προσωπικό τους διαμέρισμα.

Μέσα σε περίπου μία ώρα με ειδικό γερανοφόρο όχημα απομακρύνθηκαν διαμέσου του μπαλκονιού του διαμερίσματος περίπου 50 κούτες με προσωπικά πράγματα αλλά και ογκώδη αντικείμενα όπως ένα πιάνο, ένας χρυσός καθρέφτης ένα υπέρδιπλο στρώμα και άλλα καλοτυλιγμένα αντικείμενα.

Ήδη έχει ξεκινήσει η μεταφορά αντικειμένων στο δεύτερο φορτηγό όχημα και των υπολοίπων αντικειμένων και θα παραδοθούν σε χώρο τον οποίο έχει υποδείξει ο ιδρυτής της ΜΚΟ.

Τόσο ο ίδιος όσο και η Πρεσβυτέρα δεν εμφανίστηκαν στις εγκαταστάσεις της δομής. Παρόν όμως ήταν πρώην συνεργάτης τους ο οποίος υπέδειξε στους υπαλλήλους της μεταφορικής εταιρείας τα αντικείμενα, ποια πρέπει να μπουν μαζί, ποια είναι εύθραυστα και ποια χρίζουν ιδιαίτερης προσοχής, αφού έχουν συναισθηματική αξία.