Ελλαδα

Μαζική η μαθητική πορεία μνήμης για τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Αθήνας

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Σε εξέλιξη η μαθητική πορεία μνήμης για τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου
© EUROKINISSI

Επέτειος δολοφονίας Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου: Μαζική μαθητική πορεία στην Αθήνα 

Με μαζική συμμετοχή πραγματοποιήθηκε η πορεία των μαθητών και των φοιτητών στα Προπύλαια για την επέτειο της δολοφονίας του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου.

Η πορεία πραγματοποιήθηκε ειρηνικά, ενώ οι διαδηλωτές φώναξαν συνθήματα κατά της αστυνομικής βίας.

Νωρίτερα το κέντρο της Αθήνας ήταν απροσπέλαστο, καθώς τα μέλη φοιτητικών παρατάξεων και μαθητές πορεύονταν από τα Προπύλαια προς τη Βουλή, μέσω της οδού Πανεπιστημίου.

Σε εξέλιξη η μαθητική πορεία μνήμης για τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου
© EUROKINISSI/ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΩΤΗΡΗΣ
Επέτειος Γρηγορόπουλου: Σε εξέλιξη η μαθητική πορεία στην Αθήνα
© EUROKINISSI/ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΩΤΗΡΗΣ

Επέτειος δολοφονίας Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Αθήνας

Έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις έχει προγραμματίσει η Τροχαία για σήμερα Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2022 στο κέντρο της Αθήνας, λόγω των συγκεντρώσεων-πορειών, που έχουν εξαγγελθεί για την επέτειο της δολοφονίας του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου.

Παράλληλα, από τη ΓΑΔΑ έχουν σχεδιαστεί μέτρα για το ενδεχόμενο επεισοδίων, τα οποία θα κινηθούν στο ίδιο πνεύμα με τα μέτρα για το Πολυτεχνείο.

Υπενθυμίζεται ότι όπως κάθε χρόνο, οι εκδηλώσεις που έχουν εξαγγελθεί είναι οι συγκεντρώσεις στα Προπύλαια του Πανεπιστημίου, στις 12.00 το μεσημέρι των μαθητών και διαφόρων συλλογικοτήτων στις 18.00 το απόγευμα, ενώ θα ακολουθήσουν πορείες στη Βουλή.

Όπως ανακοινώθηκε, οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που έχουν προγραμματιστεί, θα πραγματοποιούνται σταδιακά και ανάλογα με τις παρουσιαζόμενες κυκλοφοριακές συνθήκες.

Στην ανακοίνωσή της η Τροχαία αναφέρει τα εξής: Λόγω των συγκεντρώσεων-πορειών που έχουν εξαγγελθεί για την Τρίτη (06-12-2022), θα πραγματοποιηθούν κατά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε διάφορους οδικούς άξονες του Κέντρου της Αθήνας.

Οι παραπάνω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα πραγματοποιούνται σταδιακά και ανάλογα με τις παρουσιαζόμενες κυκλοφοριακές συνθήκες.

Από τη Διεύθυνση Τροχαίας Αττικής σχεδιάστηκαν και θα ληφθούν μέτρα διευκόλυνσης της κυκλοφορίας στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου της Αθήνας. Για αυτό το λόγο παρακαλούνται οι οδηγοί να αποφύγουν την κίνηση και στάθμευση των οχημάτων τους στην ευρύτερη περιοχή των χώρων των εκδηλώσεων, τόσο για την εξυπηρέτησή τους όσο και για τη αποφυγή πρόσθετων κυκλοφοριακών προβλημάτων.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ