Ελλαδα

Νέα ένταση στη Θεσσαλονίκη - Επεισόδια έξω από το Ιπποκράτειο (βίντεο)

Ρομά αναποδογύρισαν αυτοκίνητο και πυρπόλησαν κάδους

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Επεισόδια στη Θεσσαλονίκη έξω από το Ιπποκράτειο νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται ο 16χρονος Ρομά που πυροβολήθηκε από αστυνομικό
Επεισόδια στη Θεσσαλονίκη έξω από το Ιπποκράτειο νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται ο 16χρονος Ρομά που πυροβολήθηκε από αστυνομικό © EUROKINISSI/ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ

Επεισόδια στη Θεσσαλονίκη - Ένταση με Ρομά έξω από το Ιπποκράτειο νοσοκομείο - Χαροπαλεύει ο 16χρονος που πυροβόλησε ο αστυνομικός

Επεισόδια σημειώθηκαν εκ νέου έξω από το Ιπποκράτειο νοσοκομείο στη Θεσσαλονίκη, όπου νοσηλεύεται ο 16χρονος Ρομά που δέχτηκε σφαίρα στο κεφάλι από αστυνομικό.

Η κατάσταση της υγείας του 16χρονου είναι εξαιρετικά κρίσιμη, με τους γιατρούς να δίνουν μάχη για να τον κρατήσουν στη ζωή.

Σημειώνεται ότι νωρίτερα είχαν προηγηθεί επεισόδια μεταξύ Ρομά και ΜΑΤ έξω από το Ιπποκράτειο. Κατά τη διάρκεια της νέας έντασης πυρπολήθηκαν κάδοι απορριμμάτων στην οδό Κωνσταντινουπόλεως.

Όπως φαίνεται και στο βίντεο που ακολουθεί, οι συγκεντρωμένοι Ρομά αναποδογύρισαν αυτοκίνητο, φωνάζοντας παράλληλα συνθήματα κατά της αστυνομικής βίας.

Thestival.gr Ρομά πυρπόλησαν κάδους
Ένταση έξω από το Ιπποκράτειο μετά τον τραυματισμό 16χρονου από σφαίρα αστυνομικού

Σε βάρος του αστυνομικού που πυροβόλησε και τραυμάτισε σοβαρά στο κεφάλι τον 16χρονο Ρομά κατά τη διάρκεια καταδίωξης ασκήθηκε ποινική δίωξη. Ακολουθούν φωτογραφίες της EUROKINISSI από τα νέα επεισόδια έξω από το Ιπποκράτειο νοσοκομείο στη Θεσσαλονίκη:

thessaloniki-epeisodia-ippokrateio-7
thessaloniki-epeisodia-ippokrateio-4
thessaloniki-epeisodia-ippokrateio-6
thessaloniki-epeisodia-ippokrateio-5
thessaloniki-epeisodia-ippokrateio-3
thessaloniki-epeisodia-ippokrateio-2

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ