Ελλαδα

O τράπερ Trannos συνελήφθη για δεύτερη φορά για παράνομη οπλοφορία

Τέσσερις συλλήψεις συνολικά

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Trannos
Trannos © NDP

Τράπερ Trannos: Δεύτερη σύλληψη μέσα σε λίγους μήνες για παράνομη οπλοφορία - Βρέθηκε όπλο στο αυτοκίνητό του - Το βίντεο που είχε προκαλέσει αντιδράσεις

Γνωστός τραγουδιστής της τραπ, 22 ετών, συνελήφθη τα ξημερώματα στην περιοχή της Ομόνοιας, μαζί με άλλα τρία άτομα, κατηγορούμενος για παράνομη οπλοφορία. Σημειώνεται, ότι ο τράπερ είχε συλληφθεί πάλι, με την ίδια κατηγορία, στις 31 Μαΐου 2022, στο Μπουρνάζι.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, αστυνομικοί της Αμεσης Δράσης σταμάτησαν, λίγο μετά τις 4 το πρωί, για έλεγχο στην οδό Ιάκχου στην Ομόνοια, ένα όχημα τύπου τζιπ, στο οποίο επέβαιναν τέσσερα άτομα, ο τραγουδιστής, ένας 31χρονος Ελληνας και δυο Αλβανοί, ηλικίας 32 και 37 ετών. Σε έλεγχο που έγινε εντοπίστηκε μέσα στο όχημα ένα πιστόλι, για το οποίο δεν υπήρχε νόμιμη άδεια κατοχής. Αμέσως μετά συνελήφθησαν και οι τέσσερις επιβαίνοντες, ενώ το πιστόλι κατασχέθηκε.

Οι συλληφθέντες πρόκειται να οδηγηθούν στον εισαγγελέα.

Τράπερ Trannos για δεύτερο όπλο: «Χιούμορ μεταξύ φίλων» ισχυρίζεται για το βίντεο

Για «αστείο μεταξύ φίλων» κάνει λόγο ο τράπερ Trannos μετά το βίντεο που προκάλεσε αντιδράσεις στα social media, σύμφωνα με το οποίο υπήρχε και δεύτερο όπλο στο αμάξι, το οποίο δεν βρήκαν οι αστυνομικοί.

Ο γνωστός τράπερ Trannos συνελήφθη στο Μπουρνάζι με όπλο στην κατοχή του την Τρίτη 31 Μαΐου 2022, το βράδυ. Σήμερα, Τετάρτη (01/06) το πρωί οδηγήθηκε στον εισαγγελέα όπου του απαγγέλθηκαν κατηγορίες και παραπέμφθηκε να δικαστεί στο αυτόφωρο. Τελικά, καταδικάστηκε σε 10 μήνες φυλάκιση.

Στο βίντεο που προκάλεσε σάλο, ακούγεται να λέει γελώντας: «Πάλι καλά που βρήκαν μόνο το ένα γιατί είχα κι άλλο στο αμάξι». Μετά τις σφοδρές αντιδράσεις, ο τράπερ Trannos έκανε δηλώσεις, παρουσιάζοντας μια διαφορετική εκδοχή.

Σημειώνεται ότι ο 22χρονος τράπερ από την πρώτη στιγμή που συνελήφθη, ισχυρίστηκε ότι είχε το όπλο πάνω του γιατί πήγαινε σε γυρίσματα video clip. Ωστόσο, οι ισχυρισμοί αυτοί δεν έπεισαν αστυνομικούς και δικαστικές αρχές.

Τράπερ Τrannos: «Αστείο» μεταξύ φίλων το δεύτερο όπλο στο αμάξι

«Πέρασα δύσκολο βράδυ, όλα καλά όμως. Στο τέλος βγήκα, έφαγα την ποινή που έφαγα, έφαγα το πρόστιμο που έφαγα, όλα καλά και όλα ωραία» δήλωσε ο τράπερ Trannos σε δηλώσεις του στο Mega.

Και πρόσθεσε: «Συνεχίζουμε τη ζωή μας, συνεχίζουμε τα βίντεο κλιπ μας, συνεχίζουμε την καριέρα μας και μακριά από προβλήματα. Έχουμε λίγο χιούμορ. Μας αρέσει να γελάμε λίγο παραπάνω απ’ ότι πρέπει. Νομίζω δεν είναι κακό αυτό, σωστά; Αλλά όλα καλά, δεν πειράζει, όλα καλά».

«Έχουμε όλο το καλοκαίρι μπροστά μας, να περνάμε καλά, αυτό έχουμε στόχο εμείς. Να περνάμε καλά, να είμαστε πάντα χαρούμενοι» κατέληξε ο τράπερ Trannos για το βίντεο, όπου δηλώνει γελώντας μπροστά στην κάμερα: «Πάλι καλά που βρήκαν μόνο το ένα γιατί είχα κι άλλο στο αμάξι».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ