Ελλαδα

Τράπερ Trannos για δεύτερο όπλο: «Χιούμορ μεταξύ φίλων» ισχυρίζεται για το βίντεο

Έκανε λόγο για «αστείο» - Τι ισχυρίστηκε στις δηλώσεις του

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
O τράπερ «Trannos» δήλωσε ότι υπήρχε και δεύτερο όπλο που δεν βρήκαν οι αστυνομικοί
O τράπερ «Trannos» δήλωσε ότι υπήρχε και δεύτερο όπλο που δεν βρήκαν οι αστυνομικοί @Instagram

Ο τράπερ Trannos διαψεύδει ότι υπήρχε δεύτερο όπλο στο αμάξι. Ισχυρίστηκε ότι τα όσα είπε στο βίντεο μετά τη σύλληψή του ήταν ένα «αστείο μεταξύ φίλων»

Για «αστείο μεταξύ φίλων» κάνει λόγο ο τράπερ Trannos μετά το βίντεο που προκάλεσε αντιδράσεις στα social media, σύμφωνα με το οποίο υπήρχε και δεύτερο όπλο στο αμάξι, το οποίο δεν βρήκαν οι αστυνομικοί.

Ο γνωστός τράπερ Trannos συνελήφθη στο Μπουρνάζι με όπλο στην κατοχή του την Τρίτη 31 Μαΐου 2022, το βράδυ. Σήμερα, Τετάρτη (01/06) το πρωί οδηγήθηκε στον εισαγγελέα όπου του απαγγέλθηκαν κατηγορίες και παραπέμφθηκε να δικαστεί στο αυτόφωρο. Τελικά, καταδικάστηκε σε 10 μήνες φυλάκιση.

Στο βίντεο που προκάλεσε σάλο, ακούγεται να λέει γελώντας: «Πάλι καλά που βρήκαν μόνο το ένα γιατί είχα κι άλλο στο αμάξι». Μετά τις σφοδρές αντιδράσεις, ο τράπερ Trannos έκανε δηλώσεις, παρουσιάζοντας μια διαφορετική εκδοχή.

Σημειώνεται ότι ο 22χρονος τράπερ από την πρώτη στιγμή που συνελήφθη, ισχυρίστηκε ότι είχε το όπλο πάνω του γιατί πήγαινε σε γυρίσματα video clip. Ωστόσο, οι ισχυρισμοί αυτοί δεν έπεισαν αστυνομικούς και δικαστικές αρχές.

Μπουρνάζι: Συνελήφθη για οπλοκατοχή 22χρονος γνωστός τράπερ | Ειδήσεις Μεσημβρινό Δελτίο |01/06/2022

Τράπερ Τrannos: «Αστείο» μεταξύ φίλων το δεύτερο όπλο στο αμάξι

«Πέρασα δύσκολο βράδυ, όλα καλά όμως. Στο τέλος βγήκα, έφαγα την ποινή που έφαγα, έφαγα το πρόστιμο που έφαγα, όλα καλά και όλα ωραία» δήλωσε ο τράπερ Trannos σε δηλώσεις του στο Mega.

Και πρόσθεσε: «Συνεχίζουμε τη ζωή μας, συνεχίζουμε τα βίντεο κλιπ μας, συνεχίζουμε την καριέρα μας και μακριά από προβλήματα. Έχουμε λίγο χιούμορ. Μας αρέσει να γελάμε λίγο παραπάνω απ’ ότι πρέπει. Νομίζω δεν είναι κακό αυτό, σωστά; Αλλά όλα καλά, δεν πειράζει, όλα καλά».

«Έχουμε όλο το καλοκαίρι μπροστά μας, να περνάμε καλά, αυτό έχουμε στόχο εμείς. Να περνάμε καλά, να είμαστε πάντα χαρούμενοι» κατέληξε ο τράπερ Trannos για το βίντεο, όπου δηλώνει γελώντας μπροστά στην κάμερα: «Πάλι καλά που βρήκαν μόνο το ένα γιατί είχα κι άλλο στο αμάξι».

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ