Ελλαδα

Προκαλεί ο τράπερ Trannos μετά την καταδίκη του: Πάλι καλά που βρήκαν μόνο το ένα όπλο

Καταδικάστηκε σε 10 μήνες φυλάκιση

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
astynomikos.jpg
Αστυνομικός © EUROKINISSI / ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ

Ο τράπερ Trannos που συνελήφθη χθες για οπλοκατοχή, φεύγοντας από το δικαστήριο, υποστήριξε ότι είχε και άλλο όπλο το οποίο οι αστυνομικοί δεν βρήκαν.

Ο τράπερ φεύγοντας από τα δικαστήρια της σχολής Ευελπίδων, ανάρτησε στο λογαριασμό του στο instagram ένα βίντεο διάρκειας έξι δευτερολέπτων στο οποίο ειρωνεύεται τους αστυνομικούς. «Πάλι καλά που βρήκαν μόνο το ένα γιατί είχα κι άλλο στο αμάξι», γελώντας και προκαλώντας. 

Ο νεαρός άνδρας ενώπιον του δικαστηρίου ισχυρίστηκε πως το όπλο δεν είναι δικό του αλλά φίλου του που ήταν μαζί στο αυτοκίνητο. Ο τελευταίος στην κατάθεσή του επιβεβαίωσε τον ισχυρισμό του τράπερ, λέγοντας ότι το έφερε προκειμένου να το χρησιμοποιήσουν σε video clip.

Φυλάκιση 10 μηνών στον τράπερ που συνελήφθη στο Μπουρνάζι


Υπενθυμίζεται ότι ο γνωστός τράπερ συνελήφθη εχθές, Τρίτη 31 Μαΐου 2022, στη συμβολή των οδών Σολωμού και Κωνσταντινουπόλεως στο Μπουρνάζι, με τους αστυνομικούς να του περνούν χειροπέδες και να τον οδηγούν στο τμήμα όπου πέρασε όλο το βράδυ.

Το πρωί της Τετάρτης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα όπου του απαγγέλθηκαν κατηγορίες και παραπέμφθηκε να δικαστεί στο αυτόφωρο. Ο 22χρονος τράπερ ισχυρίστηκε από την πρώτη στιγμή ότι είχε το όπλο πάνω του γιατί πήγαινε στα γυρίσματα video clip, ωστόσο, δεν έπεισε τους αστυνομικούς όσο και τις δικαστικές αρχές. 

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
 
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ