Ελλαδα

Φυλάκιση 10 μηνών στον τράπερ που συνελήφθη στο Μπουρνάζι

Τι ισχυρίστηκε για το πιστόλι τύπου Glock

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Φυλάκιση 10 μηνών στον τράπερ που συνελήφθη στο Μπουρνάζι
Φυλάκιση 10 μηνών στον τράπερ που συνελήφθη στο Μπουρνάζι © EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ

Ποινή φυλάκισης επέβαλε το δικαστήριο στον τράπερ που συνελήφθη στο Μπουρνάζι έχοντας στην κατοχή του ένα όπλο τύπου Glock.

Σε φυλάκιση 10 μηνών και χρηματική ποινή, για το αδίκημα της οπλοκατοχής, καταδικάστηκε από το Αυτόφωρο Μονομελές ο 22χρονος τράπερ που συνελήφθη στο Μπουρνάζι.

Ο νεαρός άνδρας ενώπιον του δικαστηρίου ισχυρίστηκε πως το όπλο δεν είναι δικό του αλλά φίλου του που ήταν μαζί στο αυτοκίνητο. Ο τελευταίος στην κατάθεσή του επιβεβαίωσε τον ισχυρισμό του τράπερ, λέγοντας ότι το έφερε προκειμένου να το χρησιμοποιήσουν σε video clip.

Υπενθυμίζεται ότι ο γνωστός τράπερ συνελήφθη εχθές, Τρίτη 31 Μαΐου 2022, στη συμβολή των οδών Σολωμού και Κωνσταντινουπόλεως στο Μπουρνάζι, με τους αστυνομικούς να του περνούν χειροπέδες και να τον οδηγούν στο τμήμα όπου πέρασε όλο το βράδυ.

Το πρωί της Τετάρτης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα όπου του απαγγέλθηκαν κατηγορίες και παραπέμφθηκε να δικαστεί στο αυτόφωρο. Ο 22χρονος τράπερ ισχυρίστηκε από την πρώτη στιγμή ότι είχε το όπλο πάνω του γιατί πήγαινε στα γυρίσματα video clip, ωστόσο, δεν έπεισε τους αστυνομικούς.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ