Ελλαδα

Ποινική δίωξη για παράνομη οπλοκατοχή στον τράπερ Trannos

Αναβλήθηκε η δίκη του για τις 9 Δεκεμβρίου

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ποινική δίωξη για παράνομη οπλοκατοχή στον τράπερ Trannos
© Instagram

Trannos: Ποινική δίωξη για παράνομη οπλοκατοχή - Δεύτερη σύλληψη σε έξι μήνες

Ποινική δίωξη σε βαθμό πλημμελήματος για παράνομη οπλοκατοχή από κοινού ασκήθηκε στον γνωστό τράπερ Trannos. Ο κατηγορούμενος παραπέμφθηκε να δικαστεί στο Μονομελές Αυτόφωρο.

Η δίκη αναβλήθηκε για τις 9 Δεκεμβρίου.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, αστυνομικοί της Αμεσης Δράσης σταμάτησαν, λίγο μετά τις 4 το πρωί, για έλεγχο στην οδό Ιάκχου στην Ομόνοια, ένα όχημα τύπου τζιπ, στο οποίο επέβαιναν τέσσερα άτομα, ο τραγουδιστής, ένας 31χρονος Ελληνας και δυο Αλβανοί, ηλικίας 32 και 37 ετών.

Σε έλεγχο που έγινε εντοπίστηκε μέσα στο όχημα ένα πιστόλι, για το οποίο δεν υπήρχε νόμιμη άδεια κατοχής.

Αμέσως μετά συνελήφθησαν και οι τέσσερις επιβαίνοντες, ενώ το πιστόλι κατασχέθηκε.

Υπενθυμίζεται ότι στις 31 Μαΐου ο Trannos είχε συλληφθεί και πάλι για κατοχή όπλου, κατά τη διάρκεια ενός τυχαίου ελέγχου. Τότε είχε υποστηρίξει ότι είχε στο αυτοκίνητο του το πιστόλι για τις ανάγκες ενός video clip.

Ο 22χρονος είχε συλληφθεί στο Μπουρνάζι και καταδικάστηκε σε φυλάκιση 10 μηνών με αναστολή και χρηματική ποινή για παράνομη οπλοκατοχή. Όπως ισχυρίστηκε ενώπιον του δικαστηρίου, το όπλο είχε νοικιαστεί από το φίλο του που βρισκόταν μαζί του στο αυτοκίνητο για να χρησιμοποιηθεί στα γυρίσματα ενός video clip, που ακυρώθηκε.

«Πάλι καλά που βρήκαν μόνο το ένα, γιατί είχα κι άλλο στο αμάξι», είχε αναφέρει ο 22χρονος σε ανάρτηση του στο Instagram, αποχωρώντας από τα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων μετά την καταδίκη του τότε για να ανακαλέσει λίγο αργότερα λέγοντας ότι έκανε πλάκα.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ