Άλλες τρεις δολοφονίες ομολόγησε η οικιακή βοηθός στη Ρόδο
Σύμφωνα με τον δικηγόρο της, Στέλιο Αλεξανδρή, η 45χρονη βρίσκεται σε κατάσταση σοκ
Ρόδος: Ακόμα τρεις ισχυρίζεται ότι είχε σκοτώσει η 45χρονη οικιακή βοηθός
Νέα τροπή λαμβάνει η υπόθεση της δολοφονίας της 75χρονης ηλικιωμένης στη Ρόδο από την οικιακή βοηθό της. Η 45χρονη οικιακή βοηθός ομολόγησε ακόμα τρεις δολοφονίες ηλικιωμένων που φρόντιζε, ενώ κατέθεσε ότι επιχείρησε να σκοτώσει και το παιδί της όταν αυτό βρισκόταν σε νηπιακή ηλικία.
Η Αστυνομία αντιμετωπίζει με επιφύλαξη την μαρτυρία της, καθώς φέρεται να έχει ψυχολογικά προβλήματα, με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο και για εγκλεισμό της σε ίδρυμα κατά το παρελθόν.
Tην ίδια ώρα όπως αναφέρει η «Δημοκρατική», η 45χρονη στο πλαίσιο της προανάκρισης που ολοκληρώθηκε αργά το απόγευμα της Δευτέρας, δίνοντας αδιευκρίνιστες πληροφορίες, φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ότι το 2011 έδωσε σε μια διαβητική που φρόντιζε ζάχαρη και μέλι σκοπίμως και η ίδια πιθανολογεί ότι ο θάνατος της γυναίκας προήλθε από αυτό, ενώ και πέρυσι, όπως είπε, έδωσε σε ηλικιωμένο μεγάλη ποσότητα φαρμάκων και υποστηρίζει ότι ο θάνατός του προήλθε από την εν λόγω αιτία.
Σύμφωνα με τοπικά μέσα, οι αξιωματικοί της Ασφάλειας Ρόδου διατηρούν επιφυλάξεις για την εν λόγω μαρτυρία, καθώς η 45χρονη πάσχει από ψυχικό νόσημα και μάλιστα είχε νοσηλευτεί στο παρελθόν σε κρατικό ίδρυμα.
Σε κάθε περίπτωση, ο αρμόδιος εισαγγελέας Πρωτοδικών Ρόδου, στα χέρια του οποίου θα σταλεί αύριο το πρωί η δικογραφία, αναμένεται να αποφασίσει για το πώς θα εξελιχθούν οι έρευνες, προκειμένου να επιβεβαιωθεί εάν η 45χρονη λέει αλήθεια σχετικά με τα όσα φέρεται να έχει καταθέσει.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Μια στιγμή που περίμεναν για χρόνια
Αναλυτικά η ανακοίνωση της αεροπορικής εταιρείας
Οι ρίζες του εθίμου και η ερμηνεία
Πώς θα μας κάνει «ποδαρικό» ο Μάρτιος
Yποστήριξε ότι είχε ενημερώσει εκ των προτέρων τον Πάνο Ρούτσι
Συνομίλησε με πολίτες, αλλά δεν απευθύνθηκε στο πλήθος
Τέσσερις λωρίδες κυκλοφορίας και διάνοιξη του μεγάλου παρακαμπτήριου άξονα της Αθήνας
Στις 23 Μαρτίου ξεκινά η δίκη
Αναλυτικά πότε θα αναχωρήσουν οι πρώτοι και οι τελευταίοι συρμοί σε μετρό και τραμ
Οι επισκέπτες μπορούν και πάλι να δουν από κοντά τις αρκούδες στις εγκαταστάσεις του Κέντρου Προστασίας Αρκούδας
Eξέχουσα και επιδραστική προσωπικότητα που υπηρέτησε το Πανεπιστήμιο με σπάνιο ήθος και απαράμιλλο σθένος
Συγκλονιστική ομιλία στα αποκαλυπτήρια μνημείου -Δεν είμαστε λαθρέμποροι, απαντά
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.