Ελλαδα

Αττική Οδός: Ποια τμήματα κλείνουν από τις 11 το βράδυ της Τετάρτης

Αναλυτικά οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν στην Αττική οδό, από το βράδυ της Τετάρτης 9/11 μέχρι και τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης.
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις τίθενται σε ισχύ από το βράδυ της Τετάρτης στην Αττική Οδό © Eurokinissi/Αντώνης Νικολόπουλος

Έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν στην Αττική οδό, από το βράδυ της Τετάρτης 9/11 μέχρι και τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης.

Άσκηση Πυρόσβεσης μεγάλης κλίμακας θα διεξαχθεί στη σήραγγα Βριλησσίων της Αττικής Οδού.

Η άσκηση προγραμματίζεται από τις 23:00 το βράδυ απόψε, μέχρι τις 05:00 το πρωί της Πέμπτης 10 Νοεμβρίου.

Θα πραγματοποιηθεί με τη συμμετοχή των Αττικών Διαδρομών, της Πυροσβεστικής, της Ελληνικής Αστυνομίας και του ΕΚΑΒ.

Ειδικότερα, δυνάμει απόφασης της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής, για το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα θα υπάρξει ολικός αποκλεισμός της κυκλοφορίας στη σήραγγα Βριλησσίων στο ρεύμα προς Ελευσίνα, καθώς και ολικός αποκλεισμός του κλάδου εισόδου Πλακεντίας (κόμβος 13) προς Ελευσίνα.

Η κυκλοφορία από Αεροδρόμιο / Μαρκόπουλο / Κατεχάκη θα εκτρέπεται στην έξοδο Πεντέλης (έξοδος 12) και μέσω της οδού Αττικής (πάρκο Βριλησσίων άνωθεν της σήραγγας) θα επανεισέρχεται στην Αττική Οδό προς Ελευσίνα από τον σταθμό διοδίων Πεντέλης Δυτικά, άνευ δεύτερης καταβολής διοδίων.

Ομοίως, η κυκλοφορία με προορισμό την Αττική Οδό προς Ελευσίνα μέσω του κλάδου εισόδου του κόμβου Πλακεντίας (κόμβος 13), θα εκτρέπεται μέσω της οδού Αττικής και θα εισέρχεται στην Αττική Οδό προς Ελευσίνα από τον σταθμό διοδίων Πεντέλης Δυτικά, άνευ καταβολής διοδίων.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ