Ελλαδα

Απόπειρα βιασμού στη Νίκαια: Η 20χρονη χτυπούσε κουδούνια πολυκατοικίας για να σωθεί (βίντεο με σκληρές εικόνες)

Γνωστός στις αρχές ο βιαστής

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Απόπειρα βιασμού 20χρονης στη Νίκαια
Απόπειρα βιασμού 20χρονης στη Νίκαια © Youtube / Star

Απόπειρα βιασμού σε 20χρονη στη Νίκαια: Το βίντεο - ντοκουμέντο μετά την επίθεση και η περιγραφή της νεαρής γυναίκας για τον εφιάλτη

Βίντεο ντοκουμέντο με σκληρές εικόνες από τη στιγμή που η 20χρονη προσπαθεί να σωθεί από τον «δράκο της Νίκαιας» έδωσε στη δημοσιότητα το Star. Στο υλικό που έφερε στο φως ο τηλεοπτικός σταθμός η γυναίκα φαίνεται να φωνάζει για βοήθεια στον δρόμο και να χτυπά τα κουδούνια πολυκατοικίας, αναζητώντας ένα ασφαλές μέρος, προκειμένου να αποφύγει τον δράστη και να ηρεμήσει από την απόπειρα βιασμού που είχε δεχθεί λίγες στιγμές νωρίτερα. 

Συγκεκριμένα, η γυναίκα ζητά βοήθεια και ζητά από όλους όσοι την ακούν να καλέσουν την αστυνομία. 

Δείτε το βίντεο ντοκουμέντο

Βίντεο ντοκουμέντο από απόπειρα βιασμού στον Πειραιά

Απόπειρα βιασμού 20χρονης στη Νίκαια: Γνωστός στις αρχές ο δράστης - Η παλαιότερη σύλληψη

Νέες πληροφορίες για την υπόθεση αναφέρουν ότι ο δράστης της απόπειρας βιασμού της 20χρονης στη Νίκαια είναι γνώριμος των αστυνομικών αρχών. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, το 2018 είχε συλληφθεί στη Θεσσαλονίκη για απόπειρα βιασμού κατά μιας γυναίκας και αποφυλακίστηκε από τις φυλακές των Γρεβενών τον Απρίλιο του 2022 ενώ το 2016 είχε συλληφθεί για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών και η ποινή του τότε είχε ανασταλτικό χαρακτήρα. Ο 28χρονος οδηγήθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας στον εισαγγελέα Πειραιά χωρίς συνήγορο υπεράσπισης.

Η 20χρονη περιέγραψε σε δηλώσεις της στο protothema.gr τη στιγμή που ο δράστης της επιτέθηκε με σκοπό να την κακοποιήσει σεξουαλικά. «Η επίθεση έγινε τρία λεπτά μακριά από το σπίτι μου. Καθόμουν κάτω από ένα μπαλκόνι μέχρι να σταματήσει η βροχή και αυτός ήταν απέναντί μου κρυμμένος. Τον είδα, είχε πολλές ουλές στο πρόσωπό του, είχαμε κοινούς γνωστούς και γνώριζα κάποια πράγματα γι' αυτόν τον άνθρωπο. Ο τρόπος που με κοιτούσε με έκανε να τρομάξω. Κατάλαβα ποιος ήταν και φοβήθηκα πολύ. Όταν ξεκίνησα να φύγω, δεν κατάλαβα πότε ήρθε από πίσω μου, όταν ξαφνικά ένιωσα ένα χέρι να μου κλείνει το στόμα και τη μύτη κι αρχίσαμε να παλεύουμε πάρα πολύ παρά τον τρόμο που είχα εκείνη τη στιγμή. Μια γυναίκα άκουσε τις φωνές μου, φώναζα "βοήθεια" όσο αυτός με χτυπούσε στο κεφάλι. Θυμάμαι όταν σταμάτησε να με χτυπάει, έτρεχα από πίσω του για να τον προλάβω παρά τα χτυπήματα που είχα στο πρόσωπό μου. Το κεφάλι μου είναι πρησμένο, το μάτι μου, το φρύδι μου είναι όλα πρησμένα», περιγράφει στην ιστοσελίδα. 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ