Ελλαδα

Ζωντανό πνίγηκε το ζευγάρι στα ιαματικά λουτρά Σιδηροκάστρου – Μυστήριο πώς έχασαν τις αισθήσεις τους ταυτόχρονα

Τα ευρήματα της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και περιπολικά
© EUROKINISSI

Ο πνιγμός ζεύγους στο Σιδηρόκαστρο και τα ερωτήματα για το νερό στο τζακούζι

Νερό στους πνεύμονες εντόπισε η ιατροδικαστής Θεσσαλονίκης, Ελένη Ζαγγελίδου, κατά την εξέταση του ζευγαριού που βρέθηκε νεκρό στα ιαματικά λουτρά Σιδηροκάστρου στις Σέρρες.

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, η προϊσταμένη της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Θεσσαλονίκης, κατά τη διάρκεια της νεκροτομής διαπίστωσε πως ο θάνατος τόσο του 72χρονου άνδρα, όσο και της 70χρονης συζύγου του, οφείλεται σε πνιγμό. Το ερώτημα όμως που της έθεσαν οι αστυνομικοί για το ποια μπορεί να είναι η αιτία που έχασαν τις αισθήσεις τους και οι δύο ταυτόχρονα, έμεινε αναπάντητο. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές ενημέρωσης, η κα. Ζαγγελίδου ανέφερε πως έχουν σταλεί στο Γενικό Χημείο του Κράτους δείγματα από το νερό του ιδιωτικού τζακούζι που νοίκιασε το ζευγάρι.

Η υπηρεσία περιμένει τα αποτελέσματα, καθώς προφανώς κάποια στοιχεία που σχετίζονται με αέρια ή το νερό ενδεχομένως να οδήγησαν στην λιποθυμία το ζευγάρι, με αποτέλεσμα να βυθιστούν και να πνιγούν ζωντανοί. Τα αποτελέσματα τόσο από το Χημείο όσο και οι τοξικολογικές εξετάσεις (σε συνδυασμό με της ιστολογικές) οι οποίες βρίσκονται σε εξέλιξη, θα δώσουν τα ακριβή αίτια που οδήγησαν στον θάνατο το ζευγάρι.

Υπενθυμίζεται ότι ο 72χρονος και η 70χρονη σύζυγός του, είχαν πάει για ολιγοήμερη ξεκούραση στα ιαματικά λουτρά του Σιδηροκάστρου, από την Προσοτσάνη Δράμας όπου και διέμεναν.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ