Ελλαδα

Παραμένει το μποτιλιάρισμα στον Κηφισό - Συνεχίζονται οι εργασίες αποκατάστασης του αγωγού

Από πρόσκρουση φορτηγού η βλάβη

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Βλάβη στον αγωγό της ΕΥΔΑΠ στον Κηφισό
Βλάβη στον αγωγό της ΕΥΔΑΠ στον Κηφισό © ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI

Κίνηση τώρα: Η κατάσταση στη Λεωφόρο Κηφισού, οι εργασίες αποκατάστασης της βλάβης στον Κηφισό και οι δρόμοι με δυσκολίες

Παραμένει εδώ και ώρες το μποτιλιάρισμα στην άνοδο της Λεωφόρου Κηφισού που προκλήθηκε από πρόσκρουση διερχόμενου οχήματος σε αγωγό ύδρευσης της ΕΥΔΑΠ στο κάτω μέρος της γέφυρας Βρυούλων (που ενώνει την Ανάκασα με το κέντρο της Νέας Φιλαδέλφειας).

Η πρόσκρουση έσπασε τον αγωγό με αποτέλεσμα μεγάλος όγκος νερού να πεφτει στο οδόστρωμα και να εμποδίζει την κυκλοφορία.

Η ΕΥΔΑΠ ανακοίνωσε ότι έχουν ξεκινήσει οι εργασίες αποκατάστασης στο σημείο και αναμένεται να ολοκληρωθούν το αργότερο μέχρι τις 16:00. Σημειώνεται ότι, λόγω της άμεσης κινητοποίησης και με τους κατάλληλους χειρισμούς, δεν υπήρξε διακοπή υδροδότησης στην ευρύτερη περιοχή.

Η ουρά του μποτιλιαρίσματος αυτή την ώρα φτάνει στο ύψος του Ρέντη, ενώ αυξημένη είναι η κίνηση και στην κάθοδο από τη Νέα Φιλαδέλφεια έως τη γέφυρα Λυκόβρυσης.

Πολύ αυξημένη κίνηση παρατηρείται επίσης στα δύο ρεύματα της Λεωφόρου Κηφισίας μεταξύ Πανόρμου και Καποδιστρίου, στην άνοδο της Πειραιώς, στη Σταδίου στη Φιλελλήνων, στη Λ. Αμαλίας και στην κάθοδο της Βασ. Κωνσταντίνου/ Αρδηττού.

κινηση_1520

Κηφισός: Η ανακοίνωση της ΕΥΔΑΠ για τη βλάβη στον αγωγό

«Η ΕΥΔΑΠ ανακοινώνει ότι έχουν ξεκινήσει και σύντομα θα ολοκληρωθούν οι εργασίες αποκατάστασης της θραύσης σε αγωγό ύδρευσης που προκλήθηκε από πρόσκρουση διερχόμενου οχήματος στον Κηφισό, στο ύψος της γέφυρας της Φιλαδέλφειας», αναφέρει στην ανακοίνωσή της η ΕΥΔΑΠ και προσθέτει: «Οι εργασίες πρόκειται να ολοκληρωθούν το αργότερο μέχρι τις 16:00. Σημειώνεται ότι, λόγω της άμεσης κινητοποίησης της Εταιρείας και με τους κατάλληλους χειρισμούς, δεν υπήρξε διακοπή υδροδότησης στην ευρύτερη περιοχή». 

Έσπασε αγωγός νερού, πλημμύρισε ο Κηφισός και δημιουργήθηκε μποτιλιάρισμα | Αταίριαστοι | 03/11/2022

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ