Ελλαδα

Επίθεση με καυστικό υγρό: «Είναι χειρότερο από το βιτριόλι», λέει ο αδελφός του θύματος

Αναλυτικά όσα είπε για την 38χρονη

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Επίθεση με καυστικό υγρό: «Είναι χειρότερο από το βιτριόλι», λέει ο αδελφός του θύματος
Η 38χρονη έριξε καυστικό υγρό στον 36χρονο πρώην σύντροφό της © flashnews.gr

Κρήτη - Επίθεση με καυστικό υγρό στον εν διαστάσει σύζυγό της: «Είναι χειρότερο από το βιτριόλι», λέει ο αδελφός του θύματος

Λεπτομέρειες για την επίθεση με το καυστικό υγρό από την 38χρονη στην Κρήτη έδωσε ο αδελφός του θύματος, αποκαλύπτοντας το επίσημο αποτέλεσμα της ανάλυσης του καυστικού υγρού που έστειλε τον 36χρονο στο νοσοκομείο.

«Έχει αναμείξει δύο μείγματα, καυστικά. Είναι χειρότερο από το βιτριόλι. Είναι πολύ καλά διαβασμένη αυτή, πολύ καλά διαβασμένη. Έχει παρατήσει, αυτή δεν αγαπάει τα ίδια τα σπλάχνα της, τα κοπέλια της. Τα σπλάχνα της, τα απαρνήθηκε» τόνισε στο MEGA.

Ο αδελφός του 36χρονου εξηγεί ότι το διαζύγιο του αδελφού του δεν βγήκε ποτέ γιατί η καθ’ ομολογίαν δράστρια δεν θέλησε να το υπογράψει.

Μια γυναίκα, όπως την περιγράφει, χειριστική, που κάνει «το μαύρο άσπρο στη στιγμή».

«Πιστεύω έχετε καταλάβει με τι υποκείμενο της κοινωνίας έχετε να κάνετε. Αυτή έχει ένα ταλέντο, να κάνει το ψέμα αλήθεια και την αλήθεια ψέμα. Το έχει σπουδάσει αυτό το ταλέντο. Έχουν χωρίσει με τον αδελφό μου. Δεν χρειάζεται να πούμε πολλά, αυτό το πράγμα δεν έχεις καταλάβει τι είναι; Είναι τοξική», υποστήριξε ο αδελφός του 36χρονου.

Η μητέρα του 36χρονου και τα αδέλφια του, δεν έχουν φύγει λεπτό από το πλευρό του, αγωνιώντας για την πορεία της υγείας του.

Η ίδια πάντως, στην ζωντανή τηλεφωνική της παρέμβαση στο Live News, μέσα από τις φυλακές της Νεάπολης Λασιθίου όπου μεταφέρθηκε και κρατείται ώσπου να δικαστεί, δείχνει να μην έχει συνειδητοποιήσει το μέγεθος αυτού που διέπραξε.

Κρήτη - Επίθεση με καυστικό υγρό: Τι υποστήριξε η κατηγορούμενη στην απολογία της

Υπενθυμίζεται ότι η 38χρονη, σύμφωνα με τους συνηγόρους της, υποστήριξε ότι είναι μία γυναίκα που είχε κακοποιηθεί από το 36χρονο θύμα, προσθέτοντας ότι και εκείνο το βράδυ δεχθηκε ακόμη μία κακοποιητική συμπεριφορά από τον ίδιο. Ανέφερε, επίσης, ότι ήταν φοβισμένη και για αυτόν τον λόγο δεν παραδόθηκε αμέσως στις Αρχές.

Οι συνήγοροι υπεράσπισης της 38χρονης, Απόστολος Λύτρας και Μανώλης Δρακωνάκης, σε δηλώσεις τους, τόνισαν ότι η πελάτισσά τους στην απολογία της απέρριψε τους ισχυρισμούς περί ύπαρξης ακόμη μίας γυναίκας που εμπλέκεται στην υπόθεση, σημειώνοντας πως μετά την επίθεση με το υγρό, που είπε ότι ήταν καθοριστικό και το είχε προμηθευτεί από το διαδίκτυο, η ίδια έφυγε με τα πόδια από το ξενοδοχείο και μετά χρησιμοποίησε ταξί.

«Στην απολογία της δήλωσε ότι φοβάται για τη ζωή της και δέχεται απειλές», ανέφερε ο κ. Λύτρας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ