Ελλαδα

Προφυλακιστέα η 38χρονη για την επίθεση με καυστικό υγρό

Τι υποστήριξε στην απολογία της

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Προφυλακιστέα η 38χρονη για την επίθεση με καυστικό υγρό
H 38χρονη που επιτέθηκε με καυστικό υγρό στον εν διαστάσει συζυγό της © Cretapost

Επίθεση με καυστικό υγρό στην Κρήτη: Στη φυλακή οδηγείται η 38χρονη κατηγορούμενη

Προφυλακιστέα κρίθηκε η 38χρονη κατηγορούμενη για την επίθεση με καυστικό υγρό στον 36χρονο εν διαστάσει σύζυγο της στην Κρήτη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, η 38χρονη κρίθηκε προφυλακιστέα με τη σύμφωνη γνώμη Ανακριτή και Εισαγγελέα και πλέον παίρνει το δρόμο για τις φυλακές.

Υπενθυμίζεται ότι η 38χρονη παραδόθηκε το απόγευμα της Τρίτης (25/10) στην αστυνομική διεύθυνση Ηρακλείου και μεταφέρθηκε υπό άκρα μυστικότητα στον Εισαγγελέα την Τετάρτη (26/10), όπου της άσκησε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος σε βάρος της για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση.

Σημειώνεται ότι ο εν διαστάσει σύζυγος της νοσηλεύεται στη Μονάδα Εγκαυμάτων του Θριάσιου νοσοκομείου της Αθήνας, όπου μεταφέρθηκε, με σοβαρότατα τραύματα στο πρόσωπο, το θώρακα και το λαιμό ενώ κινδυνεύει να χάσει και το μάτι του.

Κρήτη - Επίθεση με καυστικό υγρό: Τι υποστήριξε η κατηγορούμενη

Η 38χρονη, σύμφωνα με τους συνηγόρους της, υποστήριξε ότι είναι μία γυναίκα που είχε κακοποιηθεί από το 36χρονο θύμα, προσθέτοντας ότι και εκείνο το βράδυ δεχθηκε ακόμη μία κακοποιητική συμπεριφορά από τον ίδιο. Ανέφερε, επίσης, ότι ήταν φοβισμένη και για αυτόν τον λόγο δεν παραδόθηκε αμέσως στις Αρχές.

Οι συνήγοροι υπεράσπισης της 38χρονης, Απόστολος Λύτρας και Μανώλης Δρακωνάκης, σε δηλώσεις τους, τόνισαν ότι η πελάτισσά τους στην απολογία της απέρριψε τους ισχυρισμούς περί ύπαρξης ακόμη μίας γυναίκας που εμπλέκεται στην υπόθεση, σημειώνοντας πως μετά την επίθεση με το υγρό, που είπε ότι ήταν καθοριστικό και το είχε προμηθευτεί από το διαδίκτυο, η ίδια έφυγε με τα πόδια από το ξενοδοχείο και μετά χρησιμοποίησε ταξί.

«Στην απολογία της δήλωσε ότι φοβάται για τη ζωή της και δέχεται απειλές», ανέφερε ο κ. Λύτρας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ