Επίθεση με καυστικό υγρό: «Είναι χειρότερο από το βιτριόλι», λέει ο αδελφός του θύματος
Αναλυτικά όσα είπε για την 38χρονη
Κρήτη - Επίθεση με καυστικό υγρό στον εν διαστάσει σύζυγό της: «Είναι χειρότερο από το βιτριόλι», λέει ο αδελφός του θύματος
Λεπτομέρειες για την επίθεση με το καυστικό υγρό από την 38χρονη στην Κρήτη έδωσε ο αδελφός του θύματος, αποκαλύπτοντας το επίσημο αποτέλεσμα της ανάλυσης του καυστικού υγρού που έστειλε τον 36χρονο στο νοσοκομείο.
«Έχει αναμείξει δύο μείγματα, καυστικά. Είναι χειρότερο από το βιτριόλι. Είναι πολύ καλά διαβασμένη αυτή, πολύ καλά διαβασμένη. Έχει παρατήσει, αυτή δεν αγαπάει τα ίδια τα σπλάχνα της, τα κοπέλια της. Τα σπλάχνα της, τα απαρνήθηκε» τόνισε στο MEGA.
Ο αδελφός του 36χρονου εξηγεί ότι το διαζύγιο του αδελφού του δεν βγήκε ποτέ γιατί η καθ’ ομολογίαν δράστρια δεν θέλησε να το υπογράψει.
Μια γυναίκα, όπως την περιγράφει, χειριστική, που κάνει «το μαύρο άσπρο στη στιγμή».
«Πιστεύω έχετε καταλάβει με τι υποκείμενο της κοινωνίας έχετε να κάνετε. Αυτή έχει ένα ταλέντο, να κάνει το ψέμα αλήθεια και την αλήθεια ψέμα. Το έχει σπουδάσει αυτό το ταλέντο. Έχουν χωρίσει με τον αδελφό μου. Δεν χρειάζεται να πούμε πολλά, αυτό το πράγμα δεν έχεις καταλάβει τι είναι; Είναι τοξική», υποστήριξε ο αδελφός του 36χρονου.
Η μητέρα του 36χρονου και τα αδέλφια του, δεν έχουν φύγει λεπτό από το πλευρό του, αγωνιώντας για την πορεία της υγείας του.
Η ίδια πάντως, στην ζωντανή τηλεφωνική της παρέμβαση στο Live News, μέσα από τις φυλακές της Νεάπολης Λασιθίου όπου μεταφέρθηκε και κρατείται ώσπου να δικαστεί, δείχνει να μην έχει συνειδητοποιήσει το μέγεθος αυτού που διέπραξε.
Κρήτη - Επίθεση με καυστικό υγρό: Τι υποστήριξε η κατηγορούμενη στην απολογία της
Υπενθυμίζεται ότι η 38χρονη, σύμφωνα με τους συνηγόρους της, υποστήριξε ότι είναι μία γυναίκα που είχε κακοποιηθεί από το 36χρονο θύμα, προσθέτοντας ότι και εκείνο το βράδυ δεχθηκε ακόμη μία κακοποιητική συμπεριφορά από τον ίδιο. Ανέφερε, επίσης, ότι ήταν φοβισμένη και για αυτόν τον λόγο δεν παραδόθηκε αμέσως στις Αρχές.
Οι συνήγοροι υπεράσπισης της 38χρονης, Απόστολος Λύτρας και Μανώλης Δρακωνάκης, σε δηλώσεις τους, τόνισαν ότι η πελάτισσά τους στην απολογία της απέρριψε τους ισχυρισμούς περί ύπαρξης ακόμη μίας γυναίκας που εμπλέκεται στην υπόθεση, σημειώνοντας πως μετά την επίθεση με το υγρό, που είπε ότι ήταν καθοριστικό και το είχε προμηθευτεί από το διαδίκτυο, η ίδια έφυγε με τα πόδια από το ξενοδοχείο και μετά χρησιμοποίησε ταξί.
«Στην απολογία της δήλωσε ότι φοβάται για τη ζωή της και δέχεται απειλές», ανέφερε ο κ. Λύτρας.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πρόκειται για πολύ δύσκολη μεταφορά διότι απαιτείται ειδικός εξοπλισμός
Η αστυνομία προχώρησε σε μία προσαγωγή υπόπτου
Όπως εξηγεί, ένιωσε την ανάγκη να μιλήσει ανοιχτά
Το συγκεκριμένο τμήμα είχε διακοπεί από τις 11 το πρωί
Ξεκίνησε έρευνα για τις συνθήκες του συμβάντος
Νέος νόμος φέρνει ψηφιακό σύστημα καταγραφής παραβάσεων - Στόχος η πρόληψη τροχαίων
Αναλυτικά οι διακοπές κυκλοφορίας σε βασικές οδούς της πρωτεύουσας την Κυριακή το πρωί
Η πρόγνωση για την Κυριακή 7 Δεκεμβρίου από το meteo και την ΕΜΥ
Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης διασώθηκαν δύο άνθρωποι
Έχουν γίνει ήδη δεκάδες προσαγωγές
Οι σταθμοί του μετρό «Σύνταγμα» και «Πανεπιστήμιο» έχουν κλείσει από τις 17:00
Αυτό προκύπτει από την ετήσια έρευνα του περιοδικού International Living
Τι ακολουθεί μετά τον Byron
Λόγω των πλημμυρικών φαινομένων
Παράλληλα, στη Βοιωτία, ο κόμβος της Θήβας παραμένει κλειστός από χθες
Οι επιστήμονες προβλέπουν βροχοπτώσεις έως το απόγευμα - Σε επιφυλακή η Πολιτική Προστασία
Δείτε τον χάρτη του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών με τις υψηλότερες καταγραφές στη χώρα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.