Ελλαδα

Τη Δευτέρα η απολογία του 28χρονου που κατηγορείται για ασέλγεια σε βάρος 4χρονου στο Αγρίνιο

Πώς αποκαλύφθηκε η υπόθεση

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο 28χρονος που φέρεται να κακοποιούσε το 4χρονο αγόρι
Ο 28χρονος που φέρεται να κακοποιούσε το 4χρονο αγόρι © astynomia

Αγρίνιο: Την ερχόμενη εβδομάδα η απολογία του 28χρονου που ασελγούσε σε 4χρονο - Η ζωγραφιά που αποκάλυψε την υπόθεση

Την ερχόμενη Δευτέρα (31/10) θα απολογηθεί σε στρατιωτικό εισαγγελέα, ο 28χρονος ποδοσφαιριστής που κατηγορείται για ασέλγεια σε βάρος 4χρονου αγοριού στο Αγρίνιο.

Η στρατιωτική δικαιοσύνη έδωσε εντολή στην αστυνομία να δημοσιοποιήσει τα στοιχεία του 28χρονου κατηγορούμενου, αφού πέρασαν οκτώ μήνες από την άσκηση της ποινικής δίωξης σε βάρος του Δημήτρη Κραβαρίτη, καθώς οι πράξεις για τις οποίες κατηγορείται, τελέστηκαν την περίοδο που υπηρετούσε τη θητεία του.

Ο 28χρονος κατηγορείται για το αδίκημα της διενέργειας γενετήσιων πράξεων με πρόσωπο που δεν συμπλήρωσε τα 12 έτη κατ' εξακολούθηση.

Σημειώνεται, ότι ο Δημήτρης Κραβαρίτης, ο οποίος κατηγορείται για ασέλγεια σε βάρος του ανήλικου, παραμένει ελεύθερος καθώς μέχρι στιγμής δεν έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης σε βάρος του, παρά τη δημοσιοποίηση των στοιχείων του.

Μία ζωγραφιά του 4χρονου αποκάλυψε την κακοποίησή του από 28χρονο στο Αγρίνιο

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, η υπόθεση αποκαλύφθηκε μέσα από μία ζωγραφιά του μικρού παιδιού.

Ο 28χρονος, ποδοσφαιριστής Γ’ Εθνικής, το διάστημα κατά το οποίο κατηγορείται ότι ασελγούσε στο μόλις τεσσάρων χρονών παιδί, υπηρετούσε τη θητεία του στον Ελληνικό Στρατό σε κοντινή περιοχή και συνήθιζε να επισκέπτεται συχνά τη μητέρα του στο σπίτι του αγοριού, στο οποίο εργαζόταν ως νταντά του. Οι γονείς του τετράχρονου υποψιάστηκαν πως κάτι δεν πήγαινε καλά όταν διαπίστωσαν αλλαγή στη συμπεριφορά του. Ωστόσο, φέρεται οι φόβοι να επιβεβαιώθηκαν όταν είδαν μία από τις ζωγραφιές του μικρού. Τότε, απευθύνθηκαν σε ειδικό, ο οποίος γρήγορα κατάλαβε τι συνέβη.

Το καλοκαίρι του 2021 ο πατέρας του παιδιού κατήγγειλε στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αγρινίου την 52χρονη, τότε, γυναίκα και τον γιο της για κακοποίηση του τετράχρονου γιου του.

H μητέρα του 28χρονου φέρεται να γνώριζε - σύμφωνα με μαρτυρίες - τις πράξεις του γιου της και όχι μόνο τις κάλυπτε, αλλά και του επέτρεπε να τις διαπράττει.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ