- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Έρευνα για τις συνθήκες πτώσης του φοιτητή ζήτησε ο πρύτανης του ΑΠΘ
Πώς έγινε το περιστατικό
Πτώση φοιτητή στο ΑΠΘ: Διερεύνηση των συνθηκών του ατυχήματος ζήτησε ο πρύτανης - Τι αναφέρει η ανακοίνωση
Ο πρύτανης του ΑΠΘ ζήτησε να διερευνηθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες ένας φοιτητής έπεσε από το παράθυρο του δεύτερου ορόφου, με αποτέλεσμα να εισαχθεί στο νοσοκομείο.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΑΠΘ, ο πρύτανης ακολούθησε το ασθενοφόρο που μετέφερε τον φοιτητή στο νοσοκομείο Παπανικολάου και ενημερώνεται διαρκώς από τη διοίκηση και τους θεράποντες ιατρούς για την κατάσταση της υγείας του, η οποία εξελίσσεται ομαλά και δεν εμπνέει ανησυχία.
Όπως έγινε γνωστό ο 19χρονος υποβλήθηκε σε αξονική τομογραφία και διαπιστώθηκε ότι φέρει κατάγματα στο χέρι και την κνήμη.
Στο νοσοκομείο ο πρύτανης και καθηγητής Νικόλαος Γ. Παπαϊωάννου συναντήθηκε με τη μητέρα του φοιτητή, στην οποία εξέφρασε την αμέριστη συμπαράστασή του και τη διαβεβαίωσε ότι το Πανεπιστήμιο θα διαθέσει κάθε είδους υποστήριξη για την πλήρη αποθεραπεία του φοιτητή.
Στο «Παπανικολάου» μετέβησαν τόσο ο κοσμήτορας της Νομικής Σχολής του ΑΠΘ, καθηγητής Παναγιώτης Γκλαβίνης, όσο και η καθηγήτρια της Νομικής Σχολής του ΑΠΘ, Δέσποινα Κλαβανίδου.
Νωρίτερα, επεισόδια σημειώθηκαν μπροστά από την Πρυτανεία του ΑΠΘ, στο πλαίσιο της διαμαρτυρίας των φοιτητών για τον 19χρονο.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Το σακίδιο επιβίωσης για τα τρία πρώτα 24ωρα
Τι αφορά η κινητοποίηση
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Ο χάρτης που δείχνει τους κεντρικούς οδικούς άξονες που αντιμετωπίζουν προβλήματα
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζουν
Το φαινόμενο αποδίδεται στην παρουσία βαρομετρικού χαμηλού στο Μαρόκο και την Αλγερία
Επτά κάλυκες στο σημείο, όχημα εντοπίστηκε στον Διόνυσο - Ερευνες για ξεκαθάρισμα λογαριασμών
Λόγω της συνεχιζόμενης αναστολής λειτουργίας του ισραηλινού εναέριου χώρου - Ως πότε ακυρώνονται τα δρομολόγια
24ωρη πανελλαδική κινητοποίηση για τον απεγκλωβισμό ναυτικών από εμπόλεμη ζώνη
H προθεσμία εγγραφών είναι η 23η Μαρτίου 2026
Φέρεται να υπέστη καρδιακή ανακοπή
Ήταν πατέρας δύο παιδιών σε τροχαίο
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.