Ελλαδα

Φοιτητής έπεσε στο κενό από τον δεύτερο όροφο της Νομικής του ΑΠΘ - Πώς έγινε το ατύχημα

Η κατάσταση της υγείας του

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
ΑΠΘ
© ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ/ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

ΑΠΘ: Φοιτητής έπεσε στο κενό από αίθουσα 2ου ορόφου στη Νομική - Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Στο κενό από τον δεύτερο όροφο της Νομικής Σχολής του ΑΠΘ βρέθηκε 19χρονος φοιτητής, ο οποίος διακομίστηκε στο Νοσοκομείο «Γ.Παπανικολάου».

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο νεαρός φαίνεται πως καθόταν στο περβάζι παραθύρου και κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες έπεσε στο κενό. Στο σημείο επιχείρησαν από το ΕΚΑΒ «το συμβατικό ασθενοφόρο και η κινητή μονάδα Μ2».

Το περιστατικό συνέβη γύρω στις 2.30 το μεσημέρι. Όπως έγινε γνωστό από το ΕΚΑΒ κατά την μεταφορά του στο νοσοκομείο ο πολυτραυματίας είχε τις αισθήσεις του.

Φοιτητής έπεσε στο κενό από τον τρίτο όροφο της Νομικής
© voria.gr

Φοιτητής του ΑΠΘ έπεσε στο κενό - Τι λένε αυτόπτες μάρτυρες

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες που μίλησαν στη Voria.gr, ο νεαρός δευτεροετής φοιτητής βρισκόταν εντός αίθουσας στον δεύτερο όροφο της ΝΟΠΕ, σε μάθημα που αφορούσε το Ενοχικό Δίκαιο.

Όπως καταγγέλλουν αυτόπτες μάρτυρες, στην αίθουσα επικρατούσε συνωστισμός, με αποτέλεσμα οι φοιτητές να κάθονται ακόμη και στους διαδρόμους αλλά και στα περβάζια παραθύρων για να παρακολουθήσουν διά ζώσης το μάθημα.

Φοιτητής έπεσε στο κενό από τον τρίτο όροφο της Νομικής
© voria.gr

«Δεν άργησε να γίνει το κακό. Οι φοιτητές το είχαν επισημάνει στη διοίκηση του τμήματος ότι υπάρχουν υπεράριθμοι στα μαθήματα. Ήμουν δίπλα του όταν έπεσε και σοκαριστήκαμε όλοι, νομίζαμε ότι έπεσε κάποια τσάντα αρχικώς αλλά μετά το αντιληφθήκαμε», δήλωσε φοιτητής στο Voria.gr.

Πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ, voria.gr

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ