Ελλαδα

Η ΕΛΑΣ εντόπισε οίκο ανοχής στον Κεραμεικό - Έρευνα αν ο Μίχος πήγαινε εκεί την ανήλικη

Τέσσερις συλλήψεις - Έχουν κατασχεθεί διάφορα πειστήρια

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η ΕΛΑΣ εντόπισε οίκο ανοχής στον Κεραμεικό - Έρευνα αν ο Μίχος πήγαινε εκεί την ανήλικη
Ο οίκος ανοχής που εντόπισε η ΕΛΑΣ © MEGA

Κολωνός - Υπόθεση βιασμού 12χρονης: Η ΕΛΑΣ εντόπισε τον οίκο ανοχής που πήγαινε την ανήλικη ο Μίχος

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας γύρω από τον οίκο ανοχής, στον οποίο πήγαινε ο Ηλίας Μίχος τη 12χρονη που έπεσε θύμα βιασμού στον Κολωνό. Οι Αρχές αναζητούν τον εν λόγω οίκο ανοχής και ερευνούν την εμπλοκή ατόμων στην υπόθεση του βιασμού της 12χρονης, ενώ εξετάζονται όσα ανέφερε η ανήλικη στην κατάθεσή της.

Η έρευνα των Αρχών βρίσκεται σε εξέλιξη και στο επίκεντρο βρίσκονται στοιχεία από οίκο ανοχής στον Κεραμεικό.

Το Mega παρουσίασε και φωτογραφία από το εσωτερικό του χώρου στον οποίο φέρεται να πήγαινε ο Ηλίας Μίχος τη 12χρονη. Στον συγκεκριμένο χώρο έχει γίνει έρευνα και μάλιστα έχουν γίνει τέσσερις συλλήψεις, ενώ έχουν κατασχεθεί διάφορα πειστήρια, τα οποία έχουν μεταφερθεί σε εγκληματολογικά εργαστήρια και αναμένονται τα ευρήματα της έρευνας για να διαπιστωθεί τι ακριβώς συνέβαινε στον εν λόγω χώρο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν γίνει γνωστές, ο εν λόγω οίκος ανοχής βρίσκεται στην περιοχή του Κεραμεικού, ενώ φέρεται να έκανε κουμάντο ένας 40χρονος.

Σημειώνεται ότι στην κατάθεσή της η 12χρονη έκανε λόγο για έναν άνδρα περίπου 40 ετών που βρισκόταν στην πόρτα, όταν πήγαινε εκεί μαζί με τον Ηλία Μίχο.

Κολωνός: Τι είπε η 12χρονη στην κατάθεσή της

Σοκαριστική είναι μία από τις καταθέσεις που έχει δώσει η 12χρονη στις αρχές για τα όσα αποτρόπαια βίωσε σε τόσο νεαρή ηλικία.

Το 12χρονο κορίτσι, όπως προκύπτει από το περιεχόμενο της κατάθεσής της που έγινε γνωστό, περιγράφει πώς ο Ηλίας Μίχος, κατηγορούμενος για βιασμό και μαστροπεία σε βάρος του παιδιού, την εξέδιδε σε οίκο ανοχής που βρισκόταν πολύ κοντά στο χώρο, όπου είχε το μίνι μάρκετ.

Το κοριτσάκι περιγράφει πώς γινόταν η επίσκεψη στο χώρο του οίκου ανοχής, όπου, όπως αναφέρει, ο Ηλίας Μίχος ερχόταν σε σεξουαλική επαφή μαζί του και στη συνέχεια, άλλοι άνδρες που είχαν ενημερωθεί από τον ίδιο.

Η 12χρονη αναφέρει πως δεν ξέρει, αν κάποιος έπαιρνε χρήματα, πάντως δεν έδιναν τίποτα στην ίδια, ενώ φρίκη προκαλεί η όλη οργάνωση των αποτρόπαιων πράξεων σε βάρος του παιδιού από τον Ηλία Μίχο.

Η κατάθεση έχει δοθεί, όπως προκύπτει από το περιεχόμενο της, με τη βοήθεια ψυχολόγου προκειμένου το κοριτσάκι να μπορέσει να περιγράψει τα όσα φρικτά υπέστη.

Η κατάθεση της 12χρονης δεν είναι η μόνη που υπάρχει στη δικογραφία, καθώς έχουν δοθεί πολλές για να μπορέσουν οι αρχές να αντλήσουν, όσο μπορούν περισσότερα στοιχεία για όσους πλην του Μίχου, κακοποίησαν το ανήλικο κορίτσι.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ