Ελλαδα

19χρονη καταγγέλλει σεξουαλική κακοποίηση από αστυνομικούς στο Α.Τ. Ομόνοιας

Σε εξέλιξη οι έρευνες για τη σοβαρή υπόθεση

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
21χρονη υποστηρίζει ότι κακοποιήθηκε σεξουαλικά από δύο αστυνομικούς στο Αστυνομικό Τμήμα Ομόνοιας - Η Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων ερευνά την καταγγελία.
Υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης στο Α.Τ. Ομόνοιας καταγγέλλει μια 21χρονη κοπέλα © Eurokinissi/Γιώργος Κονταρίνης (αρχείο)

19χρονη υποστηρίζει ότι κακοποιήθηκε σεξουαλικά από δύο αστυνομικούς στο Αστυνομικό Τμήμα Ομόνοιας - Η Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων ερευνά την καταγγελία.

Στην καταγγελία ότι υπέστη σεξουαλική κακοποίηση από δύο αστυνομικούς, μέσα στο Αστυνομικό Τμήμα της Ομόνοιας, προχώρησε μία κοπέλα 19 ετών. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, στην καταγγελία της αναφέρει ότι γνωρίστηκε με τους αστυνομικούς κατά την εκτέλεση περιπολίας χθες Τετάρτης στο Θησείο και ότι συμφώνησε με τον έναν από αυτούς να συναντηθούν μετά τη λήξη της υπηρεσίας τους. Ωστόσο, κατά την επιστροφή τους στο Α.Τ. Ομόνοιας, επανεμφανίστηκε η 19χρονη και έπεσε θύμα βιασμού μέσα στο Α.Τ.

Αστυνομικές πηγές τις οποίες επικαλείται η «Καθημερινή» επιβεβαιώνουν ότι ο ένας από τους τέσσερις αστυνομικούς γνωριζόταν μαζί της και ότι είχαν πρόσφατα συναντηθεί, με τη μεταξύ τους σχέση να μην ευδοκιμεί. Συσχετίζουν την καταγγελία με τη συγκεκριμένη εξέλιξη. Επιπλέον, ανώτεροι αξιωματικοί διατυπώνουν προβληματισμό για το κατά πόσο μπορεί να λάβει χώρα βιασμός μέσα στο Α.Τ. στις 22.00 το βράδυ χωρίς κανείς να αντιληφθεί το παραμικρό.

Η καταγγελία έχει διαβιβαστεί στην Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων που έχει αναλάβει να ρίξει φως στην υπόθεση. 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ