Ελλαδα

Ο γιος του 53χρονου στον Κολωνό καταγγέλλει την απολυσή του στο Facebook - «Δεν έχω καμία ευθύνη» λέει

Δείτε την ανάρτησή του και τι λέει για τον πατέρα του

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
UPD

Κολωνός - Βιασμός 12χρονης: Ο γιος του 53χρονου για την απόλυσή του: «Αν ο πατέρας μου είναι κτήνος, μην σκοτώνετε και ανθρώπους που δεν έχουν ευθύνη»

Σε ανάρτηση με την οποία καταγγέλει την απόλυσή του προχώρησε ο γιος του 53χρονου Ηλία Μίχου, του κατηγορούμενου για τον βιασμό της 12χρονης στον Κολωνό. Στην ανάρτηση του αναγνωρίζει την κτηνώδεις πράξεις που διέπραξε ο πατέρας του, παράλληλα όμως υποστηρίζει πως δεν έχει καμία σχέση και ζητά να μην του αποδίδονται ευθύνες. 

Ο Παναγιώτης Μίχος είναι δημοσιογράφος και σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένεται να καταγγείλει την απόλυσή του στην ΕΣΗΕΑ.

Κολωνός: Η ανάρτηση του Παναγιώτη Μίχου

Οι φρικτές και κτηνώδεις πράξεις για τις οποίες κατηγορείται ο πατέρας μου δεν χωρούν σε ανθρώπινο νου. Όμως υπάρχει οικογενειακή ευθύνη;

Οι περισσότεροι φαίνεται πως την υιοθετούν. Την Δευτέρα 10 Οκτωβρίου, η διεύθυνση της εφημερίδας «Το Βήμα» με απέλυσε. Με ταύτισαν με όσα κατηγορείται ο πατέρας μου.

Είμαι πολύ περήφανος που για δύο χρόνια ήμουν διπλωματικός συντάκτης του «Βήματος». Ήταν σπουδαία εμπειρία, την πέτυχα και την έζησα με τη δουλειά μου. Και είμαι περήφανος για αυτό!

Αν υπάρχουν κτήνη που κάνουν όσα ακούμε και διαβάζουμε τις τελευταίες μέρες, φροντίστε να μη γίνεστε και εσείς κτήνη «σκοτώνοντας», απειλώντας ή καταστρέφοντας ανθρώπους που δεν έχουν καμία ευθύνη.

Κολωνός: Εμπλοκή της συζύγου του 53χρονου «βλέπει» η ΕΛΑΣ - Αναμένεται ένταλμα

Την ίδια ώρα, ένταλμα σύλληψης για τη σύζυγο του 53χρονου Ηλία Μίχου αναμένεται τις επόμενες ώρες και σύμφωνα με πληροφορίες, θα εκδοθεί για χρηματισμό και υπόθαλψη σχετικά με την υπόθεση του Κολωνού και το βιασμό της 12χρονης.

Σύμφωνα με πληροφορίες η σύζυγος του Μίχου φαίνεται να συνομιλούσε με την μητέρα της 12χρονης προκειμένου να προσφέρει χρήματα για να καλυφθεί η υπόθεση.

Η ίδια φέρεται να υποστηρίζει ότι η μητέρα της ζήτησε χρήματα για να μην μιλήσει.

Μάλιστα, αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι βάσει των διαλόγων που έχουν στις εκατοντάδες σελίδες των απομαγνητοφωνημένων συνομιλιών η σύζυγος του 53χρονου γνώριζε την υπόθεση.