Ελλαδα

Η 48χρονη που εξαφανίστηκε στην Ευρυτανία είχε αποπειραθεί να αυτοκτονήσει στο παρελθόν (βίντεο)

Η αυτοκτονία του πατέρα της πριν από 25 χρόνια - Οι καταγγελίες για ενδοοικογενειακή βία

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η γέφυρα στη λίμνη Κρεμαστών και η 48χρονη που εξαφανίστηκε στην Ευρυτανία
Η γέφυρα στη λίμνη Κρεμαστών και η 48χρονη που εξαφανίστηκε στην Ευρυτανία © EUROKINISSI | Facebook

Εξαφάνιση 48χρονης στην Ευρυτανία - Η απόπειρα αυτοκτονίας, η ενδοοικογενειακή βία και τα ασφαλιστικά μέτρα στον εν διαστάσει σύζυγό της

Στην Ευρυτανία το θρίλερ με τη 48χρονη που εξαφανίστηκε, συνεχίζεται. Οι έρευνες στην περιοχή που βρίσκεται η λίμνη Κρεμαστών έχουν αποβεί άκαρπες μέχρι στιγμής.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η 48χρονη είχε αποπειραθεί στο παρελθόν να αυτοκτονήσει, επιχειρώντας να πέσει από γέφυρα, χωρίς όμως τελικά να πραγματοποιήσει τη «βουτιά» θανάτου. 

Στο μικροσκόπιο της αστυνομίας για την εξαφάνιση της γυναίκας στην Ευρυτανία έχουν μπει και άλλα στοιχεία. Συγκεκριμένα, η 48χρονη, μητέρα ενός παιδιού, είχε πέσει θύμα ενδοοικογενειακής βίας από τον σύζυγό της, ο οποίος συνελήφθη στο πλαίσιο του αυτοφώρου. Το δικαστήριο έβγαλε προσωρινή απόφαση περιοριστικών μέτρων.

Εξαφάνιση γυναίκας στην Ευρυτανία: Άκαρπες οι έρευνες για 5η μέρα | 26/9/22 | ΕΡΤ

Το τηλεφώνημα της 48χρονης στη δικηγόρο της πριν εξαφανιστεί στην Ευρυτανία 

Η 48χρονη, λίγες ημέρες πριν εξαφανιστεί, είχε τηλεφωνήσει στη δικηγόρο της μέσα από το νοσοκομείο, όπου βρισκόταν μετά τον ξυλοδαρμό από τον σύζυγό της.

Όπως είπε, ο άνδρας της τη χτυπούσε για τρεις συνεχόμενες ημέρες. Δεν δίστασε, μάλιστα, να τη χτυπήσει και στο ιατρείο που εργαζόταν ως βοηθός μικροβιολόγου.

Όπως έγινε γνωστό, λίγες ώρες πριν η 48χρονη εξαφανιστεί στην Ευρυτανία, είχε τηλεφωνήσει ξανά στη δικηγόρο της, ενημερώνοντάς την ότι είδε τον εν διαστάσει σύζυγό της να πηγαίνει σπίτι, παραβιάζοντας τα περιοριστικά μέτρα.

Το αυτοκίνητό της βρέθηκε κλειδωμένο στη γέφυρα της Τατάρνας. Στη θέση του συνοδηγού υπήρχε το κινητό της τηλέφωνο και ένα χειρόγραφο σημείωμα στο οποίο η 48χρονη γνωστοποιούσε την πρόθεσή της να εξαφανιστεί. Γραφολόγος εξετάζει αν τελικά το συγκεκριμένο σημείωμα γράφτηκε από την αγνοούμενη.

Σημειώνεται ότι ο πατέρας της Ευρυδίκης είχε αυτοκτονήσει στη λίμνη Κρεμαστών στην Ευρυτανία πριν από 25 χρόνια.

Ευρυτανία: «Ο πατέρας της Ευρυδίκης είχε αυτοκτονήσει με τον ίδιο τρόπο»

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ